«Вона сказала «так»: Роман Міщеряков освідчився коханій

«Вона сказала «так»: Роман Міщеряков освідчився коханій - 1 - изображениеГуморист та телеведучий Роман Міщеряков розповів, що упродовж останнього року їхні з дівчиною стосунки стали ще міцнішими

Рік повномасштабної війни в Україні став випробуванням для деяких пар. Багато закоханих, на жаль, не витримали емоційного напруження і припинили стосунки. Сім’ї відчули, що таке стосунки на відстані. І це або зміцнило зв’язок між людьми, або ж, навпаки, зруйнувало. Та більшість українців все ж об’єдналися та «прикипіли» до своїх половинок.

«Вона сказала «так»: Роман Міщеряков освідчився коханій - 2 - изображение

Міщеряков з нареченою

Ведучий ранкового шоу «Ранок у великому місті», яке покажуть телеканали холдингу Starlight Media (Новий канал, СТБ та ICTV – прим. ред.) Роман Міщеряков відверто зізнався, що за останній рік його зв’язок із коханою Юлією лише посилився. Як наслідок, чоловік пішов на сміливий крок!

Проявилася неабияка підтримка одне одного. Ми стали, здається, ще міцнішими, тож наші стосунки перейшли на інший рівень, – ділиться Рома Міщеряков в ефірі проекту «Тихий вечір з Оленою Кравець». – Зізнаюся, що я зробив Юлі пропозицію. І вона сказала «так».

«Вона сказала «так»: Роман Міщеряков освідчився коханій - 3 - изображение

Міщеряков з нареченою

У стосунках із Юлією Рома Міщеряков уже п’ять років. Дівчина також працює в сфері телебачення. До речі, вона – сценаристка і редакторка проекту Нового каналу «Пара на мільйон», де Рома є ведучим. І це не єдиний проект, який об’єднує пару. Продукт їхньої спільної творчості та праці також шоу «Розкажи історію», який вийшов на YouTube взимку цього року. Там Юлія – автор ідеї та редактор проекту, а Рома – ведучий.

Новий канал вітає Рому Міщерякова та його Юлію із заручинами! Щиро бажаємо закоханим щастя під мирним українським небом!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top