Вася Байдак – про свій метод боротьби зі стресом

Вася Байдак – про свій метод боротьби зі стресом - 1 - изображение«Треба завдавати превентивний удар»: Вася Байдак – про свій метод боротьби зі стресом

За лаштунками шоу «єПитання» (Новий канал) комік розповів, як захищається від тривожності

Через постійний стрес ми стаємо дратівливими, напруженими та втомленими. Тому стендапер Вася Байдак переконаний, що краще не допускати тривожні стани в своєму житті. За лаштунками шоу «єПитання» він розповів Новому каналу, як зменшити вплив стресу.

Вася Байдак – про свій метод боротьби зі стресом - 2 - изображение

єПитання стендапери

“Насамперед потрібно завдавати так званий превентивний удар своєму організму. А саме – займатися спортом, дотримуватися правильного харчування, періодично розслаблятися в гарячій ванні, мати хобі та допомагати ЗСУ. Приміром, можна відкривати чи репостити збори, донатити або ж влаштовувати благодійні аукціони. Так зможете принести користь і наблизити час і ті події, коли стресу буде значно менше – перемогу України й розпад російської федерації” – наголосив Байдак.

Стендапер також дав пораду, що робити, коли все ж «накриває».

Вася Байдак – про свій метод боротьби зі стресом - 3 - изображение

єПитання Вася Байдак

“Слід усвідомити, що в стресі від тебе мало користі: твоя допомога буде мінімальною, і ти нічого не зможеш зробити. Тому важливо опанувати себе в такі моменти”. – зазначив він.

Дивіться сімейне розважальне шоу «єПитання» щопонеділка о 20:00 на Новому каналі!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top