Кругосвітній круїз на три роки: Life at Sea Cruises запускає тривалу подорож

Кругосвітній круїз на три роки: Life at Sea Cruises запускає тривалу подорож - 1 - изображение

Компанія Life at Sea Cruises відкрила продаж квитків на перший кругосвітній круїз. Корабель вирушить у подорож вже у листопаді цього року.

Стартовий поінт – Стамбул. Пасажирів також заберуть у Барселоні та Майамі. Круїз офіційно розпочнеться після цього. Ті, хто вирішить приєднатися, проведуть у морі 3 роки.

Просто будьте готові обміняти свій комфортний багатокімнатний будинок на кондомініум-студію, настільки маленький, що вам доведеться спати на ліжку Мерфі – пише Insider.

Корабель пройде близько 210 тисяч кілометрів. Він пройде через 375 портів у 135 країнах. У план подорожі входять усі сім континентів.

Life at Sea Cruises почала працювати над проектом ще до пандемії. 2022-го вирішили більше не відкладати – круїз хотіли запустити якнайшвидше. Так, уже цього року він вийде у море. Квитки, до речі, вже продають.

Ціни на каюти стартують від $90 000. Всього для броні є 400 кімнат. Але розміститися в них зможуть 1074 мандрівники.

Ці резиденції варіюються від будинку-студії площею 237 квадратних футів вартістю 1 мільйон доларів, порівнянної з розкішними нью-йоркськими квартирами… у розкішний двоповерховий будинок площею 1970 квадратних футів із чотирма спальнями, який обійдеться покупцям у 8 міліонів доларів. 

У компанії кажуть, що круїз можна забронювати із сім’єю чи іншими людьми. Змінюватися пасажири зможуть у портах. Загалом на землі вони проведуть 288 ночей. План подорожі пасажирам надішлють після реєстрації.


Автор: Скотченко Дар’я

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top