Сергій Бабкін отримав почесну відзнаку від ЗСУ

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін та його дружина під час концерту у Харкові отримали нагрудні знаки – почесні відзнаки 127-ї Окремої бригади Територіальної оборони ІІІ ступеня. Відзнаки були отримані за піднесення морально-психологічного стану та бойового духу особового складу батальйонів бригади.

127 Окрема бригада Сил ТрО ЗСУ перебуває у складі Регіонального управління «Схід» Сил ТрО. Батальони брали участь у боях за Харків та Слобожанському контрнаступі ЗСУ у вересні 2022 року. Подружжя Бабкіних опікується 127-ю Окремою бригадою, зокрема, на потреби військових вже було передано чверть мільйона гривень.

127 Окрема бригада Сил ТрО ЗСУ

127 Окрема бригада Сил ТрО ЗСУ

Сергій Бабкін:

“Мені забракло слів, щоб на сцені сказати, що це означає для нашої сім’ї, для нас як громадян України. Перш за все, це велика честь, і ми будемо робити і далі все, що від нас залежить, щоб бути цієї честі гідними. Не буде перебільшенням сказати, що це – найважливіша нагорода в моєму житті.  Низький уклін 127-й Окремій бригаді! Ми неймовірно вдячні нашим героям за їх щоденний подвиг!”. 

Наразі триває благодійний тур Сергія Бабкіна містами України. Вже відбулися виступи в Ужгороді, Києві, Одесі, Чернігові, Харкові, Полтаві, Дніпрі, на черзі – Кам’янське, Івано-Франківськ, Чернівці та Мукачево. Кошти, зібрані на концертах, Сергій спрямовує 127 Окремій бригаді Сил ТрО ЗСУ у місті Харкові. До програми увійдуть як найпопулярніші пісні Бабкіна, так і новітні композиції, народжені вже під час війни. Зокрема на концертах прозвучать пісні з міні-альбому «Далі Ми Самі», який побачив світ у День Незалежності України, нова версія одного з головних хітів групи 5’nizza «Я Солдат», і реггі-адаптація знаменитого вірша Тараса Шевченка «Заповіт».


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top