Джаз, вар’єте-шоу, стендап та вистави: події лютого-березня

вар’єте-шоу

Столичний Caribbean Club Concert-Hall продовжує організовувати для киян та гостей міста затишні музичні вечори, вар’єте-шоу, комедійні вистави, вечори стендапу та інші події. 

За півроку роботи у 2022 році клуб (разом з Pepper’s Club) спільними зусиллями з артистами та глядачами зібрав 1 171 600 грн на допомогу ЗСУ. 

«Дякуємо всім артистам та глядачам за можливість працювати та допомагати нашим ЗСУ. Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та організовувати концерти. Зупинятись немає часу. Перемогу треба пришвидшувати та підтримувати позитивний дух один одного зараз», коментує програмна директорка Caribbean Club Анастасія Ваганова. 

Тож заклад не втрачає обертів та запрошує на наступні концерти. Про події лютого та березня в Caribbean Club розповідаємо у добірці нижче.

9 лютого: Підпільний Стендап

Синергія найкращих гумористичних шоу країни на одній сцені. Саме так можна назвати «Підпільний стендап», який чекатиме на гостей Caribbean Club. Учасники таких проєктів, як «Розсміши коміка», «Телебачення Торонто», «Жіночий Квартал», «ГуднайтКлаб» та «Комік на мільйон» підготували свої найкращі жарти для цього виступу. 

Настя Зухвала, Антон Тимошенко, Юра Коломієць, Дмитро Білоус та Артур Петров подарують усім присутнім потужний заряд ендорфінів та гарний настрій. Що важливо, вечір є благодійним – 20% від прибутку будуть передані на підтримку ЗСУ.

Підпільний Стендап

10, 17 та 25 лютого, 3, 10, 17, 24 та 31 березня: вар’єте-шоу «Рояль»

Caribbean Club запрошує глядачів на захопливе шоу для дорослихвар‘єте «Рояль».  10 та 17 лютого, 3, 10, 17, 24 та 31 березня – відбудеться серія шоу зі спеціальною гостею – співачкою та засновницею волонтерського штабу Lida Lee. 25 лютого – гостею шоу стане чарівна співачка Злата Огнєвіч.

Вар’єте-шоу «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. На гостей чекає яскраве шоу у кращих традиціях кабаре: майстерна хореографія, відомі мелодії в оригінальному аранжуванні від українського композитора та музиканта Олексія Боголюбова – все, що потрібно для повного занурення в мистецтво вар’єте.

вар’єте-шоу «Рояль»

вар’єте-шоу «Рояль»

11, 15, 18, 22 та 24 лютого, 1, 5, 8, 11, 15, 18, 22, 25 та 29 березня: вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат»

Комедійні вистави від «Чорного квадрату» – формат відпочинку для глядачів, які полюбляють поєднувати театр зі смачною вечерею і келихом улюбленого напою. Щосереди та щосуботи актори з гумором розповідають історії звичайних людей про кохання, секс та дружбу. Позитивні емоції, які так потрібні в ці буремні часи, гарантовані! 

Графік найближчих вистав: 11 лютого – «Гола правда», 15 лютого – «Ніч Святого Валентина», 18 лютого – «Шукаю чоловіка на кожен день», 22 лютого – «Медовий місяць», 24 лютого – «Чоловічий рід, однина…», 1 березня – «Кава похапцем або Сніданок в наручниках»,  5 березня – «21 хвилина До та Після Сексу», 8 березня – «Ідеальна зброя пристрасті», 11 березня – «Тестостерон або Пір Духа», 15 березня – «Ліворуч від розлуки», 18 березня – «6 соток пристрасті або Дачні сексуальні історії», 22 березня – «9,5 хвилин До та Після сексу», 25 березня – «Роздягайся, будемо говорити» та 29 березня – «Кохання буває двічі». Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті

Чорний квадрат

12 лютого: Tarantino в стилі Jazz

Цей концерт перенесе гостей у світ кінематографічного постмодернізму, де править геній одного з найяскравіших режисерів в історії світового кіно – Квентін Тарантіно. Улюблені сцени з культових кінофільмів Тарантіно, діалоги героїв, давно розібрані на цитати, яскраві образи, які не можна не впізнати, і, звичайно ж, неймовірно атмосферна музика. Ви почуєте культові саундтреки з фільмів «Кримінальне чтиво», «Вбити Білла» та інших шедеврів великого майстра.

Tarantino в стилі Jazz

14 лютого: «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом»

Вже понад 8 років «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» є улюбленим шоу столичних меломанів. Це не просто джазовий концерт. Це можливість почути всесвітньо відомі композиції наживо у новому звучанні. На гостей чекає повноцінне шоу у виконанні колективу Jazz in Kiev Band у поєднанні з інтелектуальним гумором та захоплюючими історіями про легендарні пісні від Олексія Когана. 

14 лютого романтичні музичні подарунки та мелодії для вас зіграють: Олексій Коган – бас-гітара, Валерій Волков – барабани, Артем Менделенко – саксофон, Родіон Іванов – клавіші та Михайло Менделенко – гітара.

Джаз для дорослих

9 березня: вистава «Саквояж» від Театру Танцю «Форсайт» 

Відомий Український Театр Танцю «Форсайт» запрошує всіх поціновувачів сценічного мистецтва поринути в калейдоскоп захопливих вражень та феєричних емоцій. Оригінальна історія двох світів: чорно-білого та кольорового, передана стильною та чуттєвою хореографію, від якої неможливо відірвати очей. На гостей чекають карколомні, видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедійні ефекти.

вистава «Саквояж»

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua. 

У разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top