До Дня закоханих: унікальний мінігардероб від Fox Lingerie

Fox Lingerie

Уже другий рік поспіль київський ЦУМ та український бренд білизни Fox Lingerie презентують колаборацію напередодні Дня Святого Валентина. До цьогорічної капсули увійшли як бестселери бренду, так і нові моделі.

«Капсула Fox Lingerie х ЦУМ Київ відроджує нашу традицію співпраці з українськими дизайнерами за напрямом створення спеціальних колекцій, представлених ексклюзивно в ЦУМі та на tsum.ua. Колаборація до Дня всіх закоханих присвячена любові, яка надихає, окриляє, дарує радість та надію», — коментує Ольга Чайка, баїнг-директорка ЦУМ Київ.

Fox Lingerie розробили унікальний мінігардероб, до якого увійшли боді, корсети, білизна та халати чорного та червоного кольорів. Особливий експеримент бренду — бандажний комплект з еластичного матеріалу, який можна одягати самостійно або поверх білизни як додатковий аксесуар.

«За останній рік ми переосмислили чимало речей у нашому житті, в тому числі цінність кожної миті, а також те, як важливо не відкладати нічого на потім. Переродження бренду Fox Lingerie припало на складний період, але ми стали сміливішими та не боїмось експериментів», — коментує засновниця бренду Юліана Гензель.

Колекція вирізняться блискучими зірками та моделлю комбінезона з рукавами-панчохами. Приталений корсет разом із рукавичками та панчохами стане основою для особливих образів, а халати — довгий та короткий — доповнять домашній гардероб. Кожна клієнтка ЦУМу зможе підібрати собі повноцінний сет до свята.

Нагадаємо, український бренд Fox Lingerie представив зимовий кампейн та пропонує у святкові дні вбиратися в ошатну білизну, ефектні боді чи доповнити образ корсетом. Кампейн зняли на плівку Gorsad — тріо київських альтернативних фотографів, які увійшли до списку «100 нових визначних творців візуального фешн-контенту» від PhotoVogue.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top