Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco

Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco - 1 - изображение

Харківський кіт Степан знявся для діджитал-обкладинки журналу Times Monaco. На знімку популярний Insta-блогер зображений на фоні вулиць Монако.

«Найвідоміший кіт у світі Степан знайшов притулок у Монако» – зазначено на обкладинці видання.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

У розмові з журналістами хазяйка кота Ганна розповіла, як вона разом із домашнім улюбленцем дісталася Монако.

«Це був довгий і складний шлях для нас, щоб залишити Харків, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися і де знайшли притулок. Ми прожили там два місяці й отримали багато допомоги, підтримки та турботи від місцевих мешканців. І ми щиро вдячні їм за нашу безпеку. У цьому казковому місці ми відчували себе у повній безпеці та під захистом. Краса природи, гір і моря, вражаюча архітектура міста та дивовижна атмосфера допомогли нам одужати від пережитого жаху. Монако – це шматочок раю на землі. Мені сняться всі країни світу, і Україна, звичайно, стане такою ж безпечною та надійною», зазначила хазяйка Степана.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

Після евакуації із Харкова родина, у якій живе кіт, допомагала збирати кошти на допомогу тваринам в Україні. Завдяки підписникам за 4 дні вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів. У травні Степан отримав премію World Influencers & Bloggers Awards («Оскар» для блогерів»), яку провели у рамках Каннського кінофестивалю, а наприкінці вересня повернувся додому, до України.

Фото: Instagram


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top