Нікіта Кісельов і Наталка Денисенко випустили ліричний мініальбом

Нікіта Кісельов і Наталка Денисенко випустили ліричний мініальбом - 1 - изображение

Композитор та співак Нікіта Кісельов презентував ліричний мініальбом-колаборацію з українською актрисою та артисткою художнього слова Наталкою Денисенко.  Він отримав назву «Прохолодний альбом».

Альбом складається з чотирьох пісень – «Зимно», «Прохолодно», «Заметіль» та «Сяйво». Усі вони перегукуються між собою із монологами, які прочитала Наталка. 

Таким чином Нікіта і Наталка ніби занурюють слухачів у реальність, яка сьогодні знайома кожному українцю, але водночас повертають у безтурботне минуле.

«У своїх піснях я хотів провести паралель між холодом, який іноді виникає на душі та холодом, який ми відчуваємо фізично. Особливо у часи блекаутів, моменти «тепла», у будь-яких їхніх проявах, ми стали цінувати набагато більше», – коментує Нікіта.

Нікіта Кісельов і Наталка Денисенко випустили ліричний мініальбом - 2 - изображение

Нікіта Кісельов випустив “Прохолодний альбом” в колаборації з Наталкою Денисенко

«Коли вперше почула пісні Нікіти, як людина, яка обожнює поезію, я звернула увагу саме на текст. Це високохудожні твори, а не просто «я тебе люблю, а ти мене ні», в його піснях використані гарні порівняння та алегорії, все те, що так чіпляє, все те, що викликає мурахи по тілу. Коли мені запропонувати прочитати монологи й дали прослухати весь матеріал – я була у захваті. В мене не було жодних сумнівів, що це щось неймовірно творче і гарне, тому відразу погодилась», – зі свого боку зазначила Наталка.

За словами артистів, робота над альбомом йшла непросто, оскільки пісні та монологи записувалися у студії без світла. Усю техніку вони підключали до акумуляторів, а зігрівалися теплим чаєм.

«Ця темрява створила унікальну атмосферу, яка, на мій погляд, допомогла нам ще більше відчути закладені сенси. Я дуже сподіваюся, що у нас вийшло це передати», – висловив сподівання співак.

«Прохолодний альбом» доступний на всіх музичних платформах.

Фото: пресслужба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top