Валерій Залужний зробив подарунок співачці KAMALIYA та її чоловіку

Валерій Залужний зробив подарунок співачці KAMALIYA та її чоловіку - 1 - изображение

Завершились святкування Нового року та Різдва. Деякі знаменитості підбили підсумки, які ж подарунки отримали. Так, співачка KAMALIYA розповіла, що її з чоловіком приємно здивував головнокомандувач ЗСУ, генерал Валерій Залужний.

Це стало відомо на Tik Tok сторінці артистки.

На опублікованому відео Валерій Залужний особисто підписує постер зі своїм зображенням. Поряд з автографом генерал залишив теплі слова вдячності зірковій родині за підтримку армії та українського народу: «Камалії і Захуру! Дякую»

@kamaliyazahoor67 #kamaliyazahoor67 #kamaliyazahoor #певицакамалия #kamaliya #камалія #украина #киев #залужный #залужный🇺🇦 #фото #автограф #подарок #лучший #лучшийподарок #благодарность #фото #рек #врек #вреки #врекомендации #рекомендации #рекомендации❤️ #рождество #рождественскийподарок @zaluzhnyi ♬ На різдво – Kamaliya

«Найкращий подарунок нам з Захуром на Різдво!», — прокоментувала співачка у своїй соціальній мережі. 

Більшість підписників співачки зазначили, що це їхня мрія — отримати автограф Валерія Залужного.

З перших днів війни в Україні KAMALIYA  та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур активно допомагають ЗСУ та сім’ям, які постраждали від окупації в Україні. Артистка разом зі своїм чоловіком витратила більш мільйон євро на будівництво домів в Німеччині для розміщення переселенців. Також артистка дає благодійні концерти у Європі та влаштовує аукціони, де збирає кошти у підтримку України.

Фото: пресслужба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top