Сексуальна білизна: ТОП-5 українських брендів

Сексуальна білизна

Сексуальна білизна: ТОП-5 українських брендів

2023 рік українці вимушено мають святкувати, дотримуючись комендантської години. Тому сексуальна білизна стане ідеальним доповненням для новорічної ночі.

Woman Magazine зібрав цікаві варіанти hot білизни.

Fox Lingerie

Білизна від Fox Lingerie — це ще й чудовий подарунок близькій людині або самій собі. До зимової колекції увійшли нові комплекти та боді, а також бестселери бренду: білизна з делікатним мереживом і сіткою чорного та аквамаринового кольору, чорно-білий корсет із сіткою та прозорий білий.

Сяяти в новорічну ніч можна в комплекті з зірками з каміння або одному з нових боді. Вони стануть основою для святкового образу завдяки особливим деталям — вирізам, вставкам та знімним рукавичкам.

Боді можна поєднувати зі спідницею міні, міді чи широкими брюками, але в будь-якій комбінації це буде безпрограшний варіант.    

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Fox Lingerie (@fox_lingerie)

Zhilyova Lingerie

Zhilyova втілює фундаментальну свободу: свободу від умовностей і правил. Водночас об’єднуючи дизайн і майстерність, марка орієнтована на технології і забезпечення інклюзивності у всіх її проявах.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Unique Lingerie (@zhilyova_lingerie)

Bogachuk lingerie

Bogachuk lingerie – це український бренд красивої спідньої жіночої білизни, який пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта.

М’які моделі з сіточки стануть ідеальною базою для повсякденних образів, більш елегантні і спокусливі мереживні комплекти підійдуть для особливих вечорів.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от ЖІНОЧА БІЛИЗНА | БОДІ | КОРСЕТИ | LINGERIE 💙💛 (@boga.lingerie)

Adel.lingerie

Як кажуть у Adel.lingerie: “Хороші дівчатка знаходять під ялинкою комплект розкішної білизни… Погані — одразу 2”. Згодні?

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от TM Adel.lingerie (@adel.lingerie)

Stillen Line

Нижня білизна Stillen Line має власне виробництво у місті Одеса. Кожний комплект – це ручна робота, яка створюється для того, щоб жінки відчували себе сексуальними кожної хвилини. 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Нижня білизна Stillen Line (@stillen_line)


Фото: прес-служби


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top