ТОП-5 новорічних подарунків від Юліани Гензель

Юліана Гензель

ТОП-5 новорічних подарунків від Юліани Гензель

Якщо вибрати подарунок для близьких, друзів або самого себе — задача з зірочкою, в пригоді стане добірка новорічних презентів на будь-який смак. Ідеальними подарунками ділиться засновниця бренду білизни Fox Lingerie Юліана Гензель. Український бізнес варто підтримувати завжди, а святковий період — особливо.

Адвент-календар «Київська ніч» від ЦУМ

З кожним відкритим віконечком ви поринатимете у світ солодощів з молочного, білого та чорного шоколаду, сповненого ароматами оксамитового трюфеля, запашного мармеладу та горіхів. Особлива радість — відкривати адвент щодня по одній комірці, щоб максимально розтягнути задоволення.

ТОП-5 новорічних подарунків

Корсет Sparkling від Fox lingerie 

Чудовий подарунок, з яким можна створити не лише яскравий святковий образ. Навіть у повсякденному житті сяйливий корсет стане цікавим аксесуаром.

ТОП-5 новорічних подарунків від Юліани Гензель - 1 - изображение

Сертифікат на масаж від Royal Thai Spa

Після новорічних свят масаж дійсно стане у пригоді, адже сидячо-лежачий спосіб життя в цей період дасть про себе знати. Якщо спортзал з 1 січня — місія малоздійсненна, то релаксуючий масаж звучить не лише більш реалістично, а ще й дуже приємно.

ТОП-5 новорічних подарунків

Соєва свічка-заєць від Gunia

2023 — рік чорного кролика, тому його символ стане чудовим святковим подарунком. Лаконічний дизайн соєвої свічки Gunia пасуватиме майже під кожен інтер’єр, до того ж це ще й незамінне джерело тепла та світла.

Соєва свічка-заєць від Gunia

Шапка-вушанка від Ruslan Baginskiy

Якщо звичайні шапки трохи набридли, то шапка-вушанка урізноманітнить зимовий гардероб головних уборів. Універсальна модель в білому кольорі від Ruslan Baginskiy — чудовий варіант святкового презенту.

Шапка-вушанка від Ruslan Baginskiy

ТОП-5 новорічних подарунків: шапка-вушанка від Ruslan Baginskiy

Обирайте подарунки з душею, а прийдешній 2023 рік нехай буде для кожного з нас вдалим, теплим та переможним!


Фото: прес-служба 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top