TVORCHI презентували EP Heart of Steel

TVORCHI

Український гурт TVORCHI випустили міні-альбом, який присвятили незламності українців. До нього увійшов трек Heart of Steel, з яким гурт презентує Україну на конкурсі «Євробачення» у Ліверпулі. 

Всього EP налічує чотири потужних треки, в кожному з яких – історії сучасних українців. Усі пісні наповнені особистими переживаннями та емоціями артистів, здобутими за останні 10 місяців.

Однойменний сингл Heart of Steel – про сталеве серце у грудях, загартоване випробуваннями, з яким  артисти здобули перемогу у фіналі Національного відбору на «Євробачення».

Пісня Broken Heart – меланхолійна історія кохання з семплом композиції «Налетіли журавлі» в обробці видатного українського композитора Миколи Леонтовича. 

Трек-маніфест FREEDOM – про волю, в якому є меседж для усіх тих, хто зазіхається на неї. FREEDOM у лайв-версії TVORCHI представили раніше на своїх благодійних концертах в Україні та Європі, де кожен раз ця пісня запалювала вогонь в очах та серцях глядачів.

TVORCHI презентували EP Heart of Steel - 1 - изображение

Гурт TVORCHI

Та пісня-протест «Досить» у фіті з alyona alyona, яка прозвучала вперше наживо у грудні минулого року на сольнику реперки, та зараз отримала нові актуальні сенси. 

«Ці треки об’єднують переживання усіх українців і, зокрема, наші власні. Тут про сталеві серця у наших грудях, про прагнення до волі, про любов і про нашу нескореність. Різні емоції, але такі близькі кожному. І, головне, не деструктивні, а оптимістичні – ті які не руйнують, а дають енергію і надію. Нехай цей мініальбом стане зарядом для кожного з нас жити і творити попри все», – поділилися TVORCHI.

EP Heart of Steel – це приквел п’ятого великого альбому TVORCHI, який вийде у 2023 році. У майбутньому лонгплеї артисти анонсують велику кількість музичних нашарувань та багатий звук. 

Нагадаємо, раніше TVORCHI та Макс Барських об’єдналися заради виконання старовинної колядки «Тиха ніч».


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top