У Києві відкриється виставка сучасного цифрового мистецтва

У Києві відкриється виставка сучасного цифрового мистецтва - 1 - изображение

21 грудня у Києві відкриється виставка сучасного цифрового мистецтва Ubiennale

21 грудня у Києві відкриється виставка сучасного цифрового мистецтва Ubiennale: інсталяції, відеоарт, VR та NFT-експонатів.

Виставка Ubiennale продовжує подорожувати містами України. Вже з 21 по 25 грудня мистецтво нових технологій, об’єднане загальною темою «30 років Свободи» представлять у Музейно-виставковому центрі Музею історії міста Києва.

«Сьогодні ми спостерігаємо війну у реальному часі, що є безпрецедентним, адже ніколи в історії людства війну не можна було побачити онлайн. Активно реагуючи на події в соціумі, українські митці концентрується на темі війни та документалізують її у своїх роботах», – каже куратор бієнале цифрового та медіа мистецтва Валерій Коршунов.  

Протягом 5 днів можна буде подивитись мистецтво нових технологій. Зокрема, VR, AR, відеоарт та NFT експонати митців з понад 10 країн, що об’єднані загальною темою «30 років Свободи». Також на гостей будуть чекати роботи українських митців, присвячені війні. Подія буде супроводжуватись професійною панеллю обговорень за участі митців і кураторів з України, Іспанії, Німеччини, Франції, Польщі, Словенії та Чехії.

Ubiennale триватиме з 21 по 25 грудня 2022
Графік роботи згідно графіку роботи МВЦ: щодня з 12:00-19:00
Вхід вільний
Місце: Музейно-виставковий центр Музею історії міста Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7 

Нагадаємо, раніше Бієнале Цифрового та Медіа Мистецтва показали виставки у Львові та Ужгороді.

Фото: пресслужба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top