Таропрогноз на 5-11 грудня: як діяти в період Холодної Повні

Таропрогноз на 5-11 грудня: як діяти в період Холодної Повні - 1 - изображение

Новий тиждень відзначиться останньою Повнею в 2022 році – 8 грудня о 6:10 за київським часом. Оскільки вона відбувається взимку, не дивно, що її називають Холодною. Треба пам’ятати, що будь-яка Повня негативно впливає на нас, тож в цей період треба бути особливо уважним до своїх потреб, даремно не ризикувати і не починати нових справ. А сам тиждень вимагатиме від нас вміння балансувати та приймати серйозні рішення в складних умовах. А ще Холодна Повня змусить усвідомити, що важкий і трагічний 2022 рік добігає кінця і час підбивати підсумки.

Таропрогноз на 5-11 грудня: як діяти в період Холодної Повні - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Ієрофант)

Вирішуючи будь-яку справу, дотримуйтесь правил і законів моралі. Питання загальнолюдських цінностей може постати особливо гостро найближчими днями. Не нехтуйте цінними порадами з боку інших людей – вони можуть неочікувано для вас стати важливим ключем для розуміння ситуації в цілому.

Телець (Десятка Пентаклів)

Попри Холодну Повню для Тельців тиждень стане по-домашньому затишним, теплим і обнадійливим. Можливі довгоочікувані зустрічі з близькими людьми, друзями, знайомими. Ви зможете знову відчути необхідну підтримку родинного кола. Фінансові та робочі справи розвиватимуться в бік гарних перспектив.

Близнюки (Туз Пентаклів)

Близнюкам просто має пощастити на цьому тижні. І щасливий шанс може чекати на вас будь-де. Проте найбільш ймовірно, що він стосуватиметься роботи або капіталовкладень. Ви зможете закласти фундамент свого нового довгострокового проекту, про який ви давно мріяли. Варто лише проявити наполегливість і терпіння.

Рак (Двійка Пентаклів)

Раки можуть отримати незвичну для них гнучкість й рухливість в складний час. Вам доведеться вести кілька справ одночасно, вміло жонглюючи ними і тримаючи баланс. А для цього також потрібні сили й здібності. Фінанси також в цій енергії приходять і уходять, даючи вам потрібну матеріальну підтримку і впевненість у майбутньому.

Лев (Шістка Кубків)

Новий тиждень і Повня можуть занурити Левів у минуле. Аналіз того, про що колись мріялося і що здійснилося, може дати важливий ресурс для сьогодення та майбутнього. Ви можете зустріти когось з минулого життя або знайти важливу річ, яку колись загубили.

 Діва (Король Пентаклів)

Повня допоможе Дівам підбити підсумки своєї праці і побачити результати професійності й наполегливості. Можлива також зустріч з професійною людиною, яка допоможе порадою не лише в робочих справах.

Терези (Четвірка Жезлів)

Попри все Терезам буде що відсвяткувати найближчими днями. Ви відчуєте підйом і певний успіх у своїх справах, чого б вони не стосувалися. І це буде вчасним нагадуванням того, що ви знаходитесь на правильному шляху.

Скорпіон (Двійка Жезлів)

Для Скорпіонів настав час визначитися. Важливо зробити паузу на Повню і вже після неї спокійно планувати подальші кроки, обирати стратегію щодо втілення своїх задумів. Повірте, грудень ще зможе вас здивувати.

Стрілець (Вісімка Жезлів)

У житті Стрільців найближчим часом спостерігатиметься активізація всіх процесів. Темп життя пришвидшиться, тож треба скористатися цим для досягнення своїх цілей. Проте треба бути обережним в період Повні, коли важко контролювати свою енергію. Тож в цей період краще призупинитися і перепочити.

Козеріг (Лицар Жезлів)

Козероги найближчим часом можуть раптом відчути приплив енергії й завзяття для важливих справ і проектів. Не відмовляйтеся від неочікуваних пропозицій чи занадто сміливих ідей. Енергії цього аркану вистачить для активного початку справи, а далі все залежить від вашої професійності й наполегливості.

Водолій (Туз Мечів)

Водолії скоро знайдуть вихід з непростого становища або рішення складного питання. По Тузу Мечів воно може прийти як спалах або раптове осяяння. У період Повні будьте уважні до свого емоційного стану, не перевантажуйте свою нервову систему.

Риби (Десятка Мечів)

Повня може негативно відбитися в житті Риб. Карта вказує, що найближчим часом у вас може завершитись певний період або певна ситуація в житті, при чому не найкращим чином. Все може піти не так, як ви очікували, проте треба прийняти такий стан речей. Потурбуйтеся про себе, зверніться за допомогою та підтримкою до рідних та друзів.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top