TAYANNA презентує нову артистку та їхню спільну пісню «Дика орхідея»

TAYANNA презентує нову артистку та їхню спільну пісню «Дика орхідея» - 1 - изображение

Нове відкриття української поп-сцени — співачка BOBOVA та її надихаючий дебют «Дика орхідея». 

Війна змусила багатьох українців переосмислити своє життя. Прийшло розуміння, що не варто відкладати на потім свої мрії, «завтра» має наступати вже сьогодні. Саме це відбулося з дебютанткою BOBOVA. До війни Катерина Бобова (справжнє ім’я співачки), економіст за фахом, жила інше життя, присвячувала себе сім’ї та вихованню дітей. Творчі амбіції та плани завжди були присутніми в її житті, але чекали свого часу. Шість років тому доля познайомила Катерину зі співачкою TAYANNA: Катя прагнула зробити подарунок своєму чоловікові у формі пісні та відеокліпу, TAYANNA допомогла їй з втіленням цього задуму. З тих пір вони почали спілкування, що переросло в дружбу, творче зерно було посіяне. 

Після 24 лютого Катерина переїхала в іншу країну з дітьми — і там, сумуючи за батьківщиною, відчула, що відкладати більше не можна. У Каті визріло та сформувалось артистичне альтер-его — BOBOVA, а пісня «Дика орхідея» — своєрідний маніфест цієї нової особистості. Гімн усіх дівчат та жінок, що, ніби паростки квітів у скам’янілих урбаністичних джунглях, проростають крізь складні обставини та перешкоди. Пісня містить в собі заклик до пробудження, перетворення, зустрічі зі справжньою собою, своєю сутністю, могутньою та здатною на все.

TAYANNA презентує нову артистку та їхню спільну пісню «Дика орхідея» - 2 - изображение

Нове відкриття української поп-сцени — співачка BOBOVA

Надихаюча прем’єра

Авторка пісні — TAYANNA, і тому «Дика орхідея» містить в собі ознаки її фірмового стилю: розважливість, оптимістичний «підйом», надихаючу легкість мелодії. Ця композиція була створена у синергії спілкування TAYANNA та BOBOVA — і знаменує собою початок їхньої повноцінної співпраці, в тому числі обмальовуючи нові контури кар’єри TAYANNA у бік продюсування. 

«Ми з TAYANNA якось дуже швидко і по-жіночому зрозуміли одна одну, я вже після перших наших розмов відчула: це моя людина! Певним чином TAYANNA стала моєю наставницею, як у творчому, так і в духовному плані. Наша «Дика орхідея» — це прагнення донести по всіх українок дуже чіткий меседж: не варто боятися себе. Нехай та дика, оригінальна особистість проривається назовні — не бійтесь здаватись «дивними», незрозумілими. Тільки слідуванням власним шляхом, не зважаючи ні на що, приведе вас до розвитку вашої індивідуальності та, врешті-решт, внутрішньої гармонії. І хто знає, може, саме ваш приклад надихне когось іншого. Адже у ці важкі часи ми як ніколи повинні допамагати один одному, бути чуйними до інших. Суспільство потребує героїв, в тому числі героїв «серед нас», у наших важких буднях, в тилу і на фронті», – зазначила BOBOVA.

Фото: пресслужба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top