ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 1 - изображение

В умовах обстрілів, блекаутів і повної дестабілізації бренд ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай, першою українкою, яка підкорила Еверест.

До колекції увійшов унікальний пуховик зі старовинним орнаментом родом з Мукачево, термобілизна, в’язаний светр з принтом українських гір, зимові дуті штани та теплі аксесуари.

Go Up! — Мотивує нас головний слоган колекції.

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 2 - изображение

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з альпіністкою Іриною Галай

ONE BY ONE і альпіністка Ірина Галай беруть модну висоту

Цю історію ONE BY ONE пише про підкорення власних вершин, які кожен ставить собі в залежності від життєвих обставин. Емоційні гойдалки, сили на нові звершення кожного дня, подолання перешкод, і віра в досягнення. Від маленьких кроків кожен день до великих стрибків до перемоги.

Лімітована зимова капсула ідеально підходить для складних погодних умов і відпочинку у горах, які є в наших мріях і бажаннях. А якщо говорити побутовою мовою, то просто для комфортного життя в умовах нашої суворої зими.

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 3 - изображение

Зимова капсула ідеально підходить для складних погодних умов

Створена у воєнні часи в рідній країні, колекція делікатно акцентує тему спадщини та поваги до власного роду, традицій і сім’ї. Теплі та комфортні елементи активного одягу однаково гріють тіло і серце. Візерунок, що з’являється на речах колекції – не випадковий. Він створений за мотивами вишитих сорочок Закарпаття, звідки родом Ірина Галай. Носити такі речі поза межами нашої країни – це честь та підтримка  бренду України в світі.

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 4 - изображение

Теплі та комфортні елементи активного одягу однаково гріють тіло і серце

Зйомка кампейну колекції без слів підтверджує,  що це одяг для сміливих і сильних. Команда під керівництвом фотографа і арт-директора Дениса Манохи відправилася у засніжений ліс, щоб передати необхідний настрій та наживо протестувати капсулу.

«Зйомка в снігопад на північ від Києва, при -2 °С, після наймасованішої ракетної атаки на Київщину і в повному блек-ауті? Чому б ні? Погнали!» – ділиться враженнями Ірина Галай.

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 5 - изображение

Одяг для сміливих і сильних

Усі речі з колекції пройшли краш-тест «українська зима», а отже тепер будуть зігрівати наших незламних красунь українок.

ONE BY ONE випускає спеціальну зимову капсулу з Іриною Галай - 6 - изображение

Альпіністка Ірина Галай

Ірина Галай всесвітньо відома українська альпіністка родом із Мукачево, Закарпатської області. Рекордсменка України, перша українка, що здійснила сходження на гори Еверест та К2.

ONE BY ONE український бренд жіночого одягу та взуття, заснований в 2015р. Виробництво повного циклу, невеликі партії запусків, щоб зберегти унікальність. ONE BY ONE – це щоденний розвиток fashion галузі в Україні, створення класного продукту made in Ukraine, щоб кожна наша жінка носила український одяг.

Фото: FashionOffice 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top