Оля Полякова стала амбасадоркою проєкту «Дитинство без війни»

Оля Полякова стала амбасадоркою проєкту «Дитинство без війни» - 1 - изображение

Співачка Оля Полякова стала першим амбасадором благодійного проекту Childhood Without War, який евакуює дітей-сиріт від війни. Артистка представлятиме цю програму в нашій країні та світі, щоб допомогти знайти нових благодійників та збільшити кількість донатів для дітей, які залишилися без батьків. Усі кошти будуть спрямовані на евакуацію та утримання цієї категорії населення.

«Уже 9 місяців поспіль кожен українець невпинно тримає свій фронт. І як би нам не було важко, попри ракетні удари й складні випробування долі ми кожного дня обираємо майбутнє. А майбутнє – це наші діти, які потребують особливого захисту саме сьогодні. Як мама двох доньок я розумію, наскільки діти уразливі до будь-яких проявів та наслідків війни. І навіть не можу уявити, наскільки складно з цим впоратись дітям-сиротам, що залишилися без батьків за різних обставин. Сьогодні я підтримую благодійний проєкт «Дитинство без війни», який займається евакуацією сиріт з небезпечних міст України та забезпечує усім необхідним для повноцінного життя. У рамках проєкту прихисток уже отримали майже 2 тисячі українських малюків, у найближчому майбутньому ще тисяча. Долучитися до благодійної ініціативи може кожен, адже чужих дітей не буває і вони не повинні бачити війну!», – коментує співачка свою участь у проєкті. 

Оля Полякова стала амбасадоркою проєкту «Дитинство без війни» - 2 - изображение

Childhood Without War займається евакуацією дітей-сиріт до Туреччини

Childhood Without War – проєкт, що займається евакуацією дітей-сиріт

Проект, засновником якого є український підприємець Руслан Шостак, займається евакуацією дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування;  дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах з небезпечних районів України в Турецьку Республіку. А також забезпечує їх усім необхідним для комфортного проживання.  Благодійний внесок у проект може зробити будь-хто за посиланням.

«Ідея проєкту Childhood Without War виникла на початку війни, коли я поставив собі запитання “Як саме я можу допомогти країні в цей важкий період?” Діти — це майбутнє України. І щоб майбутнє в нас було — його треба зберегти зараз. Звісно, війна — це великі складнощі для всіх. Але усвідомлення того, що ми зберігаємо та оздоровлюємо дітей, які в майбутньому будуть розвивати нашу країну — це велике натхнення робити для них ще більше та розвивати проєкт. Усе — аби надати підтримку якомога більшій кількості маленьких українців», — говорить засновник проєкту Руслан Шостак.

Оля Полякова стала амбасадоркою проєкту «Дитинство без війни» - 3 - изображение

Проєкт Childhood Without War має на меті привернути увагу суспільства до теми дітей-сиріт

Раніше завдяки ініціативі Олі Полякової з Dobro.ua вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень на протезування українських військових у рамках проекту «Разом нас мільйони. Протези для Незламних».

Фото: пресслужба Олі Полякової


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top