Таропрогноз на 21-27 листопада: Молодик надасть енергію для нових починань

Таропрогноз на 21-27 листопада: Молодик надасть енергію для нових починань - 1 - изображение

Тиждень відзначиться тим, що ми зустрінемо перший Молодик після коридору затемнень. Саме 24 листопада молодий місяць виявиться в знаку Стрільця. Це означає, що настає сприятливий час для будь-яких сміливих починань. Люди простіше прийматимуть рішення і розвиватимуть цілеспрямованість, але за умови звільнення від страхів і негативу, які гальмують наш розвиток і рух вперед. Більше про новий тиждень читайте в Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 21-27 листопада: Молодик надасть енергію для нових починань - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Шістка Пентаклів)

В Овнів буде змога найближчим часом проявити свою щедрість. Допоможіть тим, хто звернувся до вас зі своєю проблемою, постарайтеся проявити увагу до людської біди. Пам’ятайте, що добро, яке ви зробите зараз, обов’язково повернеться до вас в майбутньому.

Телець (Король Пентаклів)

Напередодні Молодика Тельцям варто підбити підсумки своєї праці та порадіти гарному результату. І відповідно з початком нового місячного циклу взятися за новий успішний проект або розпочати новий етап в роботі. Можливо також, що ви зустрінетеся з професійною людиною, яка допоможе порадою не тільки по робочих справах.

Близнюки (Десятка Мечів)

У Близнюків напередодні Молодика може завершитись певний період або певна ситуація в житті, при чому не найкращим чином. Все може йти не так, як ви очікували, проте треба прийняти такий стан речей. Потурбуйтеся про свій емоційний стан, зверніться за допомогою та підтримкою до рідних та друзів. І пам’ятайте, що ви вже на порозі нового життєвого етапу.

Рак (Зірка)

Поєднання нового місячного циклу на цьому тижні та аркана Зірки в житті Раків надасть безпрецедентну віру в реальність здійснення мрій та впевненість у власних силах. Карта радить цінувати можливості, які надає доля, і не боятися робити навіть те, що іншим здасться повним божевіллям.

Лев (Паж Пентаклів)

Левам з приходом молодого місяця доля надасть довгоочікуваний шанс, навіть якщо нічого подібного вони й не очікували. Реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу чи моральну підтримку. Погоджуйтесь і дайте собі час сповна насолодитися вдалим перебігом справ.

Діва (Вісімка Кубків)

У Дів з приходом Молодика може розпочатися новий етап у житті, коли доведеться з чимось розлучитися і йти на пошуки нового. Не варто засмучуватися, відпустіть те, чого вже не повернути. Стан пошуку, нових зустрічей і неабияких подій багато чого цікавого і продуктивного принесе у ваше життя.

Терези (Сімка Жезлів)

Молодик у Стрільці принесе в життя Терезів новий поштовх і нові можливості. Однак суперники та недоброзичливці спробують нашкодити вам. Не дайте їм цього зробити, дійте наввипередки і будьте на висоті. Тільки завдяки сміливості й рішучості ви досягнете бажаного успіху.

Скорпіон (Десятка Кубків)

Скорпіони матимуть привід для радощів на цьому тижні. Можливо це буде успішно завершений проект або певний успіх в особистому житті. У будь-якому випадку, Молодик принесе позитивні зміни в життя представників цього знаку.

Стрілець (Суд)

Стрільцям на новому тижні доведеться підбивати певні підсумки, приймати важливі рішення та розставляти всі крапки над “і” у своєму житті перед тим, як розпочати новий етап. Молодик у Стрільці цьому сприятиме. Тож нічого не бійтеся, а завершивши “роботу над помилками” сміливо беріться за нові перспективні справи.

Козеріг (Туз Жезлів)

Козерогам на цьому тижні вистачить енергії, щоб взятися за нову справу або зрушити з місця те, що застрягло. Яке б завдання не стояло перед вами, беріться за нього з упевненістю у своїх силах, з оптимізмом. І ви обов’язково досягнете успіху.

Водолій (Двійка Жезлів)

Водоліїв Молодик змусить зупинитися і присвятити другу половину тижня спокійному визначенню подальшого шляху, плануванню та виробленню нової стратегії. Вам необхідно тверезо оцінити ситуацію та зважити свої можливості для подальшої продуктивної діяльності. Повірте, що на вас чекають подарунки долі.

Риби (Трійка Пентаклів)

Рибам карта пророчить хороші досягнення в роботі й у фінансових справах у новому місячному циклі, який розпочинається з приходом Молодика. Проте ви зможете досягти своїх цілей лише заручившись підтримкою колег і друзів. Самостійно ви не досягнете тих вершин, до яких зможете дійти спільними зусиллями.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top