Настя Балог та популярний португальський рок-гурт записали дует

Настя Балог та популярний португальський рок-гурт записали дует - 1 - изображение

Молода українська артистка Настя Балог разом із португальським рок-гуртом ONE TIME CHILD випустили пісню «Russian military ship» (Русский военный корабль). Влучні рядки та потужний посил —  це далеко не все, чим здивує цей трек-протест проти тиранії.

«Русский военный корабль» — це крилата фраза, продовження якої знають не лише в Україні, а і за її межами. Вона є символом мужності українців, яку зараз оспівують у піснях.

Трек «Russian military ship» (Русский военный корабль) — своєрідний маніфест проти безжалісної тиранії, яка нищить усе на своєму шляху. Він розповідає про те, що перемога буде за вільними, демократичними, а що ще краще — сміливими людьми. Саме такими як є українці.

Попри те, що соліст рок-гурту ONE TIME CHILD є корінним португальцем, він неабияк перейнявся долею України, адже має з нею тісний зв’язок — дружину. Мігель як ніхто розуміє увесь біль та переживання нашого народу, тому з першого дня займався волонтерством, адаптацією біженців та іншими добрими справами. Співак зізнається, що кожна розмова з українками та їхніми дітьми лише посилювала його ненависть до тиранії, яка згодом переросла в пісню:

“Я маю щось робити. Бо кожна наша маленька дія може призвести до глобальних результатів. Весь світ має змінитися, а ми маємо бути прикладом того, у який бік потрібно рухатися. У бік світла”.

Настя Балог та популярний португальський рок-гурт записали дует - 2 - изображение

Настя Балог про дует

Настя Балог — талановита українська співачка, яка з початку війни не покидала країну, а пришвидшувала нашу перемогу за допомогою благодійних концертів, зборів та волонтерства. За цей час артистка встигла випустити два треки, які зачепили серця українців і сподівається на те, що цей дует теж не залишить їх байдужими. 

“Хоч ми і записували пісню порізно, я все одно відчувала підтримку Мігеля. Наче він був поруч” – коментує співачка.

Співачка зізналася, що записати дует запропонував соліст рок-гурту Мігель Олівейра, адже вважав, що в пісні про Україну має бути і славна україночка. Цей спільний трек став яскравим прикладом того, що світ, зокрема і Португалія, підтримує Україну та робитиме все, щоб допомогти їй перемогти темряву, аби ми могли жити у мирній країні сміливих людей знову.

Настя Балог — артистка музичного лейблу FoxLab, який займається просуванням молодих артистів. Лейбл створила студія звукозапису FOXXSTUDIOS, співвласником якої є відомий український продюсер Вадим Лисиця.


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top