Історія сильного кохання у новій роботі співачки JEVAGA «Плакала»

Історія сильного кохання у новій роботі співачки JEVAGA «Плакала» - 1 - изображение

Українська співачка JEVAGA презентувала сьогодні відеороботу на зворушливу пісню «Плакала». Ця пісня присвячена безмежному коханню, яке буває тільки раз у житті, але, на жаль, не всі можуть розгледіти це почуття. Скільки людей ходить по світу, згадуючи того самого або ту єдину, яких було втрачено через домисли або невпевненість. Досить часто буває, коли думка оточуючих грає вирішальну роль у стосунках закоханої пари, і під її впливом союз руйнується. Та тільки через роки приходить усвідомлення, що справжнє почуття треба було берегти і захищати від усіх.

«Я впевнена, що цей трек відгукнеться в душі кожної людини. Я з власного досвіду знаю, що таке кохання на все життя, тому щиро бажаю кожному помітити те саме почуття. Щоб все життя не почувати себе нещасним поруч з людиною, яку обрали», – прокоментувала співачка.

Історія сильного кохання у новій роботі співачки JEVAGA «Плакала» - 2 - изображение

Співачка переконана, що людей з подібними історіями вдосталь, тому закликає кожного слухати тільки себе, своє серце і довіряти почуттям, щоб потім не краяти своє розбите серце через розставання. Дивитись серцем, слухати душею.

Головний посил пісні – донести всім важливість власного вибору і справжніх почуттів. Ніколи не відмовлятися від свого щастя, адже любов – це найцінніший скарб, який дає нам сили жити.

Трек доступний на всіх цифрових платформах.


Фото: прес-служба співачки JEVAGA


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top