Марина Боржемська про особисте життя

Марина Боржемська про особисте життя - 1 - изображение

У минулому випуску «Як ти?» з Григорієм Решетником на СТБ особистими подробицями життя після 24 лютого поділилася відома тренерка, експертка проєкту «Щасливі за сім днів» Марина Боржемська. Про нову симпатію та ставлення дітей до особистого життя матері – Марина розповіла у відвертому інтерв’ю.

«Я до себе підпустила одну людину. Більше, ніж я підпускала когось за останні роки. Я дозволила йому робити те, що він хоче по відношенню до мене. А собі – трішечки бути з ним дівчиною. Але я ще не хочу сильно зачаровуватися, щоб потім не розчаровуватися», поділилась Марина.

Як відбулось знайомство

До знайомства з чоловіком Боржемську підштовхнула її донька – Олівія.

Марина розповіла:

«Ми познайомились на вулиці. Він підійшов і спитав, як мене звати. Потім запитав, чи зможу я з ним випити каву. Я ще не встигла відповісти, а Олівія сказала: «Так, і дай номер телефону» (усміхається)».

Чоловік не знав, що Марина – публічна людина. Як пояснює Боржемська, він просто не дивиться телебачення.

«Коли я сказала, де працюю, побачила здивування в його очах. Я подумала, що він погуглить, хто я, і наступного дня не зателефонує. Ура! Але він подзвонив і зробив все для того, аби ми попили каву, пояснила героїня. – Ми на зв’язку, він мене підтримує, але мені подобається, що ця історія розвивається не дуже швидко. Все відбувається в тій динаміці, в якій мені комфортно. Як воно буде, я не знаю. Мені зараз все подобається. Особливо, говорити з цією людиною. Він дуже розумний, освічений в багатьох речах. Я стала частіше усміхатися. Навіть діти сказали, що у мене сяють очі останнім часом».

Син Роберт, так само як і Олівія, підтримує маму і хоче, аби вона була щасливою в особистому житті. Головна умова – щоб поруч з нею була порядна людина.

«Роберт каже: «Я хочу, щоб він тебе шалено любив. Настільки, щоб ти не мала часу на роздуми. І якщо я відчуватиму спокій від цієї людини, якщо він зможе збудувати дружні стосунки, тоді все буде добре», додала Марина Боржемська.


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top