Арт-розіграші фонду «Воля та Людяність»: як NK, Наталія Могилевська та інші свідомі українці допомагають ЗСУ

Арт-розіграші фонду «Воля та Людяність»: як NK, Наталія Могилевська та інші свідомі українці допомагають ЗСУ - 1 - изображение

30 серпня стартував арт-розіграш благодійного фонду «Воля та Людяність» (Freedom & Humanity) за участю відомих та, головне, свідомих українців задля підтримки наших захисників на фронті. До реалізації цього проєкту долучилася ілюстраторка Марія Кіновіч, яка від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну створила чимало патріотичних ілюстрацій.

Разом із мисткинею фонд обрав 5 робіт на актуальні теми та розподілив їх серед амбасадорів української культури, зокрема, співачок NK, KOLA, Наталії Могилевської, композитора та піаніста Євгена Хмари та шеф-кухаря Юрія Ковриженка, який наразі прославляє нашу кухню в усьому світі.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

 

«Мені здається, що культура у широкому сенсі — це те, що і робить нас людьми. А мистецтво робить життя людей кращим, бо саме через нього можна відрефлексувати те, де не вистачає слів. Ілюстрації для цього розіграшу більше про надію і перемогу, ніж про біль і травматичність усього, що відбувається», — наголошує Марія Кіновіч.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Настя 🇺🇦 #ПроханаГостя (@kola__official)

 

Кожен із учасників запропонує своїм підписникам зробити донат на суму 200 гривень (10 євро для європейської аудиторії) на спеціально створений рахунок впродовж тижня та залишити коментар під постом з роботою, що найбільше до вподоби, до 6 вересня включно. По завершенню фонд разом із героями рандомно обере переможця з-поміж донаторів, який отримає принт від Марії із відповідним сертифікатом унікальності та її підписом. Наша мета – $100 тисяч – на тактичні аптечки для військових, яких завжди не вистачає, бо війна триває й ми маємо про це пам’ятати 24/7. Прозорість гарантована фондом і буде візуалізована на сайті.

Арт-розіграші фонду «Воля та Людяність»: як NK, Наталія Могилевська та інші свідомі українці допомагають ЗСУ - 2 - изображение

«Ми переконані, що наразі лише спільні зусилля є гарантом однієї великої перемоги. Колаборуємося зі свідомими колегами та публічними особистостями, аби тут, у тилу, робити свій мінімум заради загального максимуму. Дякуємо нашим зіркам та, звісно, авторці робіт, Марії, за те, що небайдужі. Крок за кроком – і ми досягнемо своєї головної мети», – коментує директорка фонду Анна Білик.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Yurii Kovryzhenko (@yurii_kovryzhenko)

 

Механіка дуже проста: ви донатите на фонд за посиланнями у шапці  профілю зіркових учасників і ставите плюсик під їхніми постами. Про решту попіклується команда фонду. Та відзвітується, звісно.


Фото: прес-служба фонду «Воля та Людяність»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top