Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 1 - изображение

Хоча літо вже добігає кінця, відпочинок для сім’ї можна організувати і під час оксамитового сезону. Цього року через повномасштабне вторгення росії в Україну, наше море, на жаль, є небезпечним місцем для відпочинку. Тому українці, які все-таки мають бажання та можливість відвідати море за кордоном, задумались над країною, куди вони вирушать. Woman зібрав список країн, де можна відпочити з дітьми.

Осільки прямих рейсів з України немає, до обільшості країн потрібно добиратись літаком  або автобусом з Польщі.

Туреччина

Туреччина відкрита для туристів, тому українців там охоче приймають. Відпочинок у популярних туристичних локаціях (Кемер, Мармарис, Бодрум) коштуватиме мамі з дитиною приблизно 15-20 тисяч гривень. Серед розваг поза готелями – екскурсії до Стамбула, Каппадокії та АНталії, які обійдуться до 3 тисяч гривень.

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 2 - изображение

Єгипет

За ціновою політикою Єгипет максимально наближений до Туреччини: за відпочинок у Хургаді чи Шарм-ель-Шейху доведеться заплатити від 14 до 20 тисяч гривень на двох. Якщо не подобається варіант туру, можна їхати самостійно: житло коштує до 1000 грн. на добу, а харчування – до 100 грн. на одного за один прийом їжі у кафе.

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 3 - изображение

Болгарія

Болгарія мойже не пропонує тури і тут не поширений формат all inclusive, проте це чудова країна для спокійного сімейного відпочинку. Ціни на квитки на літак варіюються від 1 до 2,5 тисяч гривень, також є автобусні рейси від 1200 до 1800 грн., а житло можна орендувати за 500-600 гривень на добу.

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 4 - изображение

Греція

Цікавий європейський напрямок відпочинку, який підійде для дітей від 4-5 років. Адже Греція славиться різноманіттям своїх історичних пам’яток: острови, храми, гори, музеї та інше. Екскурсії коштують від 50-60 євро за людину.

Тур до Греції обійдеться від 17 до 36 тисяч на тиждень у готелі 4-5 зірок.

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 5 - изображение

Чорногорія

Неймовірно красива країна для пляжного відпочинку. До Чорногорії можна їхати самостійно або замовляти тур. Вартість турів – від 15 до 23 тисяч гривень, але у ціну не входить харчування.

Якщо летіти самостійно – квиток обійдеться до 3000 грн. в одну сторону. Ціна за оренду квартиру – приблизно 200-400 гривень за добу на двох.

Куди полетіти на відпочинок з дітьми: топ-5 країн - 6 - изображение


Текст: Юлія Тенетюх

Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top