«МастерШеф. Битва сезонів» випуск 2: Хто покинув проєкт

«МастерШеф. Битва сезонів» випуск 2: Хто покинув проєкт - 1 - изображение

На численні прохання українців телеканал СТБ повернув в ефір головний кулінарний проєкт країни — «МастерШеф. Битва сезонів», який було відзнято до повномасштабного вторгнення росії в Україну. Улюблені учасники минулих сезонів продовжують змагання за кулінарну першість. Як пройшли випробування другого тижня і хто залишив проєкт – дізнайтесь у матеріалі.

У першому випробуванні тижня учасники поділилися на шість команд. Капітанами першого конкурсу стали Віктор, Олег, Анжела, Саша, Павло і Катерина. Команди мали приготувати якомога більше різних страв, дотримуючись одного принципу ― рідка середина повинна витікати при розрізанні. Котлета по-київськи та шоколадний фондан були заборонені, адже це дуже просто для досвідчених кулінарів. На вердиктах судді розрізали страви, і ті, з яких начинка не витікала, просто не куштували. До того ж учасники повинні були здивувати журі польотом фантазії! Однак не всім це вдалося. Чорні фартухи наділи: Дмитро Балита, Павло Серветник, Катерина Велика, Влад Міцкевич, Яна Балог і Віктор Перехрест.

«МастерШеф. Битва сезонів» випуск 2: Хто покинув проєкт - 2 - изображение

У другому конкурсі учасники поділилися на п’ять команд. Капітанами стали Саша Цвігун, Наталка, Олег, Саша Білодід і Павло. Невід’ємним елементом конкурсу було полум’я! Перед учасниками було 15 свічок різної довжини. Найдовша з них згорала за 30 хвилин, а найкоротша ― за 10. Капітани по черзі наосліп обирали одну свічку для своєї команди, і від цього вибору залежав час на приготування страви. Щойно догорала свічка, учасники повинні були припинити роботу. За хорошу страву команди отримували по одному балу.

Конкурс складався з трьох етапів. На першому треба було приготувати страву Surf and Turf з ароматною олією та молекулярною ікрою. На другому ― веганську страву з двома соусами, декором з буряка і зеленим пилом. А на третьому ― рибну страву з гарніром, чорним крамблом і соусом із білого вина. Із завданнями другого конкурсу погано впоралися три команди. Тому чорні фартухи отримали Олег, Владислав, Наталка, Шева Дімарик і Серафим.

«МастерШеф. Битва сезонів» випуск 2: Хто покинув проєкт - 3 - изображение

Битва чорних

На битві чорних у другому випуску змагалися небувала кількість учасників ― 11! На початку конкурсу вони обрали собі робочі поверхні, на яких були коробки. Під ними ховалися мініатюрні фігурки. У попередніх сезонах готували страви з використанням однієї фігурки, а сьогодні учасникам потрібно було задіяти всі! Завдання ― створити цілий світ з маленькими фігурками, придумати історію і презентувати смачну страву. На приготування судді виділили півтори години.

Найгірше із завданням упорався Серафим Дерега. Саме він залишив проєкт в другому випуску «МастерШеф. Битва сезонів»!

Судді: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

«МастерШеф. Битва сезонів» випуск 2: Хто покинув проєкт - 4 - изображение

Судді “МастерШеф. Битва сезонів”


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top