Прем’єра «Світло»: Злата Огнєвіч та ДСНС запустили спільний проєкт

Прем’єра «Світло»: Злата Огнєвіч та ДСНС запустили спільний проєкт - 1 - изображение

Злата Огнєвіч

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч записала новий сингл «Світло», присвячений мужнім рятувальникам, які посміхаються попри втому та біль. Вони щодня розбирають завали, розміновують території та надають психологічну підтримку, водночас ризикуючи власним здоров’ям і життям.

З перших днів повномасштабного вторгнення Злата знаходиться в Україні. Співачка лише робила тимчасові виїзди на благодійні концерти, кошти від яких спрямовані на гуманітарну та військову допомогу. Артистка взяла участь в понад 100 концертах для наших військових, тимчасових переселенців і зібрала понад 8 000 000 млн гривень.

«Для себе я прийняла рішення залишатись в Україні, тут мій дім, я вірю в наше майбутнє і розвиток. Хочу підтримати народ в такі скрутні часи, а потім — побачити мирні й щасливі. Від самого початку повномасштабного вторгнення я була емоційно знесилена, не мала жодного бажання підходити до інструменту. Цей період минув і ми створили «СВІТЛО» разом з талановитим сонгмейкером на ім‘я Міша Гайдай та ROXOLANA, яка написала текст до пісні.», – поділилась Злата.

Прем’єра «Світло»: Злата Огнєвіч та ДСНС запустили спільний проєкт - 2 - изображение

Злата Огнєвіч записала новий сингл «Світло», присвячений мужнім рятувальникам

Артистка наголосила, що цією піснею хотіла подякувати бійцям ДСНС, робота яких часто залишається за кадром.

«На документальні кадри неможливо дивитися без сліз, але є і такі кадри, де хлопці посміхаються попри втому і біль, і я посміхаюся разом з ними. Я хочу нашим спільним проєктом з ДСНС привернути якомога більше уваги до такої важливої та часом непомітної для інших роботи, до того, що кожного дня ці люди Світла творять справжній подвиг!» , – наголосила Злата Огнєвіч.

Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top