Анна Трінчер присвятила нову пісню героїчним українським жінкам

Анна Трінчер присвятила нову пісню героїчним українським жінкам - 1 - изображение

Анна Трінчер проникливо заспівала про біль кожної української жінки, яку війна розділила з коханим.

Слова, повні страждань, надрив у голосі та музика, що бере за душу. У своїй новій пісні співачці вдалося передати страждання та історії мільйонів українок, які опинилися зараз в справжньому пеклі в очікуванні своїх чоловіків живими. Однією з таких, стала історія батьків нареченого Ані – блогера Олександра Волошина. 

«Батько Саші в ЗСУ, боронить нашу землю в найгарячіших точках. І щодня я бачу як важко це переживає мама Саші, як гірко вона плаче, як намагається триматися з останніх сил, – поділилась Анна Трінчер. – На це не можна дивитись без сліз, серце розривається від болі та гніву. Мільйони українських дівчат, жінок живуть сьогодні одним дзвінком, одним повідомленням: “живий”. Ця витримка та незламність духу героїчна. Моя пісня “Не залишай” про них – таких ніжних, але таких сильних». 

У Tik Tok трек співачки відзеркалив печальні історії війни. Всього за декілька днів на нього зняли більше 3000 відео. Багато з яких викладають дівчата в пам’ять про своїх хлопців, які вже ніколи не повернуться додому. 

“Не залишай” повна відчаю та водночас неосяжної любові, яка спроможна витримати найважчі труднощі. “Знай, переживемо цю війну”, – співає у своїй пісні Анна Трінчер. Ці слова дають надію, що зовсім скоро буде перемога і усі закохані знову зустрінуться.


Фото: detali.agency


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top