Аліна Френдій про роботу бренду COOSH: одяг, тепловізори та бронежилети

Аліна Френдій про роботу бренду COOSH: одяг, тепловізори та бронежилети - 1 - изображение

В реаліях нового часу, воєнного, змінилося життя кожного з нас. На сторінках брендів поряд з одягом можна знайти звіти про надіслані кошти волонтерам, ЗСУ, запити на допомогу. Ось тобі сумка, а ось — бронежилет для військових. Ще місяць назад ми не могли такого уявити, а зараз це наші реалії.

Інфлюенсерка та засновниця бренду COOSH Аліна Френдій розповідає, як допомагає та працює під час війни.

COOSH відновив роботу на початку березня, коли стало зрозуміло, що потрібно підтримувати економіку, а також віддавати кошти волонтерам і на потреби ЗСУ. Один з офлайн-магазинів бренду знаходиться в Тернополі, тому вдалося не просто відкрити двері для клієнтів, а й зберегти робочі місця. COOSH відправляє онлайн-замовлення в усі міста, де працюють відділення Нової пошти, а також у Європу.

«Хтось виїхав з дому майже без речей, хтось хоче підтримувати улюблені бренди в такий важкий час — потреби оновити гардероб зараз у всіх різні. Особливо приємно читати подяку від людей, що ми продовжуємо працювати. Іноді пишуть, що евакуювалися в речах COOSH», — розповідає Аліна Френдій.

Аліна Френдій про роботу бренду COOSH: одяг, тепловізори та бронежилети - 2 - изображение

Розпочати працювати в нових реаліях було потрібно ще й для того, щоб відсоток із кожного замовлення надсилати ЗСУ та закуповувати амуніцію. На зібрані кошти вже вдалося придбати два тепловізори та три бронежилети на суму 139 614 грн.

«Реалії часу такі, що одяг тепер межує з тепловізорами та бронежилетами», — додає Аліна.

Асортимент бренду, незважаючи, на всі перешкоди, також поповнюється. Наприклад, сумками-хобо в патріотичних кольорах.


Фото: пресслужба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top