Благодійний аукціон: золота олімпійська медаль на броню українським захисникам

Благодійний аукціон

Паралімпієць Сергій Ємельянов та Соломія Вітвіцька проводять благодійний аукціон. У соцмережі ведучої 1+1, кураторки соціального проекту Переможці, Соломії Вітвіцької стартував благодійний аукціон з унікальним лотом. Всі виручені гроші підуть на закупівлю броні для українських воїнів.

Титул чемпіона з веслування Сергій виборов на літніх Паралімпійських іграх у Токіо в 2020 році, тоді впевнено обійшовши росіянина Леоніда Крилова. 

Торги проходять на офіційній сторінці фейсбук Вітвіцької за лінком.  Стартова ціна — 12 тисяч гривень (400 у.о.). Мінімальний крок у торгах — 6 тисяч гривень (200 у.о).

Внески і ставки можуть прийматися у гривнях, доларах, євро – у коментарях до цього посту. Виграє той, чия ставка виявиться найбільшою. Найбільш щедрий учасник одержить лот золоту медаль з неймовірною історією і стане героєм у ці важкі для України часи. Фінал о 19.30  у четвер 7 квітня. 

Благодійний аукціон: золота олімпійська медаль на броню українським захисникам - 1 - изображение

Знакова медаль, заряджена принести удачу і перемогу — употужнить захист наших воїнів ЗСУ. Всі кошти підуть на придбання найнеобхіднішого — броні та укомплектування 25 та 30 механізованих бригад. Закуплять бронежилети, бафи, рукавиці, а також тепловізори. Хлопці також мріють про автівку для військових справ на додачу.

«Чим більше ми всі разом зберемо – тим більше зможемо знайти і закупити для наших героїв! Наша мета мінімум – 600 000 гривень (20 000 у.о). Дякую кожному, хто допомагає нам жити, перемагати у війні з рашистським ворогом! Хто піклується про українські родини в Європі і світі. Робіть ставки, переказуйте свої благодійні внески з будь-якою сумою, щоб досягнути цифри збору до 7 квітня», — закликала Соломія Вітвіцька. 

Видатний український спортсмен Сергій Ємельянов став переможцем Паралімпійських ігор в Японії два роки тому у змаганнях з параканое. Українець завоював «золото» на байдарці на дистанції 200 метрів з вражаючим результатом 40.355 секунди! І обійшов тоді росіянина Леоніда Крилова. 

Соломія та Сергій познайомились декілька років тому. Чемпіон підтримав фотовиставки соціального мультимедійного проекту переможці. 

Телеведуча також зазначила, що в аукціоні будуть додаткові заохочувальні подарунки. Всіх, хто зробить внесок від 15 000 гривень  або 500 у.о. і надішлють підтвердження, отримають від паралімпійського чемпіона Сергія Ємельянова фото з медаллю з автографом через месенджер. Ще п’ять найактивніших учасників доброї справи отримають подарунки від Соломії.


Фото: пресслужба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top