Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про вихідні з чоловіком Єгором Соболєвим

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про вихідні з чоловіком Єгором Соболєвим - 1 - изображение

Ведуча ТСН.Ранок на 1+1 Марічка Падалко на День закоханих поділилась зворушливим фото з чоловіком, Єгором Соболєвим. На світлині телезірка та її коханий посміхаються та дивляться на доньку, 11-річну Катю, яка показує сердечко.

“Love is …”, – підписала фото Марічка.

Днями телеведуча поділилась з підписниками як вони з чоловіком проводять вихідні разом – на товариському футбольному матчі, вболіваючи за сина, 14-річного Михайла:

“Життя на контрастах. Відволіклися, повболівали, три години нічого не читали, life as usual. В суботу – в Єгора день, присвячений тренуванню в Теробороні. І так виглядають тепер всі вихідні. Людина, кажуть, до всього звикає. Тому захоплююся всіма, хто зберігає спокій і не панікує”.

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про вихідні з чоловіком Єгором Соболєвим - 2 - изображение

Влітку 2021 Єгор приєднався до київської територіальної оборони, яка формується як частина Збройних сил України. Марічка підтримує чоловіка в цьому рішенні та пишається ним.

“Зізнаємось один одному в коханні щодня, у кожній смс. Ми дуже цінуємо зараз час разом, бо живемо в тривожному очікуванні. Цими днями він проходить комісію у військоматі та можливо його на місяць відправлять на навчання на Полігон. Друзі, хочу закликати вас, довіряйте лише авторитетним джерелам і будьте готові до усіх варіантів розвитку подій. Дивіться ТСН щодня”, – поділилась Марічка Падалко.

Нагадаємо, що Марічка Падалко вже понад 15 років живе у щасливому шлюбі з Єгором Соболєвим, з яким виховують трьох дітей: 14-річного Михайла, 13-річну Марію та 11-річну Катерину.


Фото: особистий архів Марічки Падалко


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top