Тімур Мірошниченко прокоментував фінал Нацвідбору

Тімур Мірошниченко прокоментував фінал Нацвідбору - 1 - изображение

12 лютого пройшов український фінал Національного відбору на Євробачення-2022. Під час найважливішої миті – оголошення результатів глядацького голосування у прямому ефірі стався технічний збій і редактори сказали у навушник ведучому Тімуру Мірошниченко недостовірну інформацію щодо балів трьох учасників. Пізніше це підтвердив і організатор заходу Суспільний мовник, а також підрядник-виробник телеверсії Нацвідбору на Євробачення-2022 — компанія «Френдс Про ТВ». Вони перепросили у глядачів за ці незручності, та особливо за той стрес, що пережив сам ведучий.

За достовірність результатів голосування відповідала відома британська аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers, яка підтвердила чесність підрахунку голосів. Тому остаточно озвучені бали були вірними.

Тімур Мірошниченко – ведучий з багаторічним досвідом. Він 17 років коментує доросле та дитяче Євробачення для України, знаний експерт з Євробачення, та справжній єврофан. Він розповів, що всілякі казуси, плутанина та стресові ситуації під час ефірів Євробачення здебільшого залишаються поза кадром та увагою глядачів.

Тімур Мірошниченко прокоментував фінал Нацвідбору - 2 - изображение

Тімур зазначив, що Євробачення для нього більше, ніж просто музичний конкурс. Це важлива частина його життя, тому цю прикру ситуацію, яка виникла у фіналі українського Нацвідбору, взяв близько до серця. Одразу по закінченні, посеред ночі написав пост в Інстаграм, де пояснив глядачам, що насправді відбулося: 

«Так, в ефірі все вийшло не так ідеально, але чесно, як є, і ми намагалися створити свято, відволікти хоча б на декілька годин усіх від тривожних новин. Тому я хочу перепросити за цей епізод. Нехай це буде найгіршим, що може зіпсувати нам настрій в ці непрості часи для нашої країни. І давайте намагатися бути добрішими і стриманішими по відношенню одне до одного».

І навіть затяті критики того, як проходив цьогоріч Нацвідбір на Євробачення, підтримали Тімура Мірошниченко і його щирий порив прокоментувати одразу і перепросити у глядачів.

У соцмережі також ведучого Нацвідбору підтримали багато його колег.

Як ведучий Тімур Мірошниченко не може коментувати учасників Нацвідбору – повинен залишатися незаангажованим. Але відмітив, що цьогоріч зібралися «прекрасні молоді виконавці, які дійсно хочуть представляти Україну на Євробаченні». 


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top