Зимова колекція для малечі на Даринку

Зимова колекція для малечі на Даринку - 1 - изображение

На вулиці стає помітно прохолодно, тож саме час попіклуватись про зимовий гардероб малечі. Де обрати теплі, зручні, функціональні та стильні речі – читайте у нашому матеріалі про підбірку дитячих магазинів у маркет-моллі Даринок з новою зимовою колекцією.

Магазин Nikola – молода мережа магазинів, яка пропонує величезний асортимент головних уборів для дітей різних вікових категорій. Серед нової зимової колекції ви з легкістю знайдете увесь набір аксесуарів: шапки, шарфи, рукавички, капелюшки та ін.

Зимова колекція для малечі на Даринку - 2 - изображение

На поличках магазину Lenne можна знайти величезний асортимент комбінезонів, курток, штанів, взуття, головних уборів та іншого одягу для дітей і підлітків. Головна перевага магазину – це поєднання сучасного стилю та функціональності одягу. Технології Active і Aqua Control, які використані при виробництві зимової колекції верхнього одягу, забезпечують захист від вітру, вологи та бруду.

Зимова колекція для малечі на Даринку - 3 - изображение

Островок – магазин стильного, якісного і недорогого одягу для дітей від 0 до 12 років. У асортименті широкий вибір теплих панчох, шкарпеток, регланів, натільної білизни та піжам виробництва Туреччини та України. Тепер не потрібно вмовляти малечу вдягати теплі панчохи, адже такі яскраві моделі у дизайні з милими тваринками чи улюбленими героями не залишать байдужим нікого.

Зимова колекція для малечі на Даринку - 4 - изображение

Для всіх поціновувачів якісного одягу пропонуємо ознайомитися з асортиментом продукції, яку пропонує магазин Reima. Магазин спеціалізується на продажу фірмового дитячого одягу фінського виробництва.  На його поличках можна знайти величезний асортимент комбінезонів, курток, штанів, взуття, головних уборів та іншого одягу для дітей і підлітків. Одяг  виготовляється з екологічно чистих матеріалів, не викликає алергії та інших неприємних відчуттів у дитини. Така продукція виробляється з урахуванням всіх потреб малечі, сучасна і практична.

Зимова колекція для малечі на Даринку - 5 - изображение

У цьому ж магазині можна знайти великий вибір ортопедичного взуття для діток, яке забезпечить комфорт, правильну поставу та сухі ніжки навіть дуже вологу погоду.

Зимова колекція для малечі на Даринку - 6 - изображение

Зверніть увагу, що з 1 листопада вхід до магазинів Даринку непродовольчого напрямку та перебування у зоні фудкорту можливі лише за наявності одного з документів:

  • негативного ПЛР тесту/ експрес-тесту на визначення антигена, що діє протягом 72 годин;
  • документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або однієї дози вакцини (друкований або в додатку «Дія»);
  • міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката про вакцинацію (друкований або в додатку «Дія»);
  • довідка про одужання (друкований або в додатку «Дія»)

Вхід до аптек, банків, точок видачі замовлень, обмінних пунктів та продовольчих магазинів вільний для всіх.

Детально з режимом роботи та асортиментом дитячих товарів маркет-моллу Даринок програмою розваг можна ознайомитися на сторінках наших соціальних мереж Facebook та Instagram.

Чекаємо на вас у маркет-моллі Даринок, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1а.


Фото: прес-служба Даринку


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top