Діма та Філіп Коляденко створили сингл “ПЛАСТИНКИ”

Діма та Філіп Коляденко створили сингл ПЛАСТИНКИ - 1 - изображение

Діма Коляденко стежить за трендами. Заради створення сучасного, стильного, танцювального саунду треку артист звернувся до свого сина Філіпа, учасника гурту “KADNAY”.

Автор пісні “ПЛАСТИНКИ” – відомий хітмейкер і композитор Олексій Малахов. Пісня модна й енергійна. У похмурі осінні дні під такий трек хочеться надихатися. “ПЛАСТИНКИ” вмикають настрій у людей, як каже сам співак.

Діма та Філіп Коляденко створили сингл ПЛАСТИНКИ - 2 - изображение

“Прекрасний осінній хіт вийшов, під який хочеться танцювати і жити! Адже життя – прекрасне! Мій син Філіп почув демо і запропонував зробити мені крутий трек, попрацювати на студії разом. Я сторопів і не очікував, що він захоче записати тата. Я отримав такий кайф, працювати з сином! Філіп не хотів брати гроші за роботу, але я сказав, що так треба, щоб Всесвіт його і мене оцінив. Філька молодець. Так круто, коли ти йдеш по життю з молодими і талановитими людьми! Які хочуть творити, пробувати і шукати новий підхід до музики! Ми з режисером “Prisma Force” зняли стильне відео. Я буду щасливий, якщо мої пісні стануть вашими улюбленими піснями для підняття настрою!” – поділився шоумен і співак Діма Коляденко.

Діма та Філіп Коляденко створили сингл ПЛАСТИНКИ - 3 - изображение

У відео “ПЛАСТИНКИ” багато неонової графіки, китайських ієрогліфів, калейдоскоп зображень, у кадрі Діма з’являється з платівкою Ірини Білик у руках!

“Я нікуди не можу без Ірини Білик. Я подумав, що хочу показати в кліпі – , звісно ж, красиву дівчину. А хто найкрасивіша дівчина в Україні? Звичайно ж Ірина Білик! Пісня то називається “ПЛАСТИНКИ”, а Ірина єдина, хто в Україні випустив вініли 1996 року. Ірочка бачила кліп, слухала пенсію і сказала, що все супер. Хочу, щоб пісня сподобалася всім слухачам! У мене під цю пісню “ПЛАСТИНКИ” піднімається настрій, хочеться танцювати. Зараз такий час складний, хтось кашляє, хтось хворіє. А ось вмикайте трек усі хвороби підуть. У цій пісні “ПЛАСТИНКИ” є таке ДНК для тих, хто кашляє, хворіє, сумує. Тому що в ній позитив, щастя, енергія”, – розповів Коляденко.

Діма та Філіп Коляденко створили сингл ПЛАСТИНКИ - 4 - изображение

Слухайте пісню і дивіться відео Діми Коляденка “ПЛАСТИНКИ” онлайн, танцюйте, посміхайтеся і насолоджуйтеся осінню!

Пісня доступна до прослуховування на всіх музичних платформах!


Фото: Master Management 360


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top