Юлія Бенкендорф презентувала кулінарну книгу

Юлія Бенкендорф презентувала кулінарну книгу - 1 - изображение

Телеведуча та блогерка Юлія Бенкендорф зібрала друзів та колег на презентацію своєї першої кулінарної книги «Магія трав». Вперше в Україні випустили інтерактивну кулінарну книгу, в якій можна не лише дізнатися рецепти, а й подивитись детальну відео інструкцію приготування кожної страви! Івент проходив у столичному кулінарному просторі Gastro Loft на даху з видом на Київ. Серед гостей презентації книги були публічні люди: телеведуча та актриса Руслана Писанка, співачка Анна Завальська, дієтолог Наталія Самойленко, продюсери Яна Прядко, Влад Багінський, Олексій Семенов, коуч Ірина Золотаревич, чоловік та телепродюсер Єгор Бенкендорф та інші.

Юлія Бенкендорф презентувала кулінарну книгу

Зображення 2 з 9

Юлія зізналася, що на створення книги її підштовхнула пандемія. Робота над проєктом розпочалася влітку 2020 року, коли у карантинних обмеженнях вона знайшла свій плюс.

“У мене було багато часу та ідей, які вдалося оформити у корисну навчальну книгу «Магія трав», до речі, унікальну на ринку України. На сторінках розміщені QR-коди, за якими можна знайти ексклюзивні відеоролики з детальними інструкціями щодо приготування страв на YouTube. Усі страви адаптовані під домашні умови, а рецепти не потребують особливих кулінарних навичок”, – розповіла про свою книгу Юлія Бенкендорф.

Свою кулінарію авторка книги описує як «something special» (з англ. щось особливе). Це не про м’ясо під сиром та майонезом. Це про те, як трави можуть збагатити найзвичніші нам інгредієнти з користю для здоров’я. На сторінках книги також детально розписано, як трави вибирати, як їх зберігати, заготовляти та як з ними працювати.

“Я відвідала чимало країн, звідки привезла не лише смакові враження, а й найкращі рецепти! Тому у книзі зустрічаються німецькі, італійські, хорватські, грецькі, фінські, американські, ліванські, грузинські, французькі, японські, в’єтнамські, корейські, тайські, шрі-ланкійські страви. Майже до кожного рецепту прописано кілька варіантів заміни тих чи інших інгредієнтів. Таким чином, кількість страв не обмежена, а книга служить лише основою для фантазій”, – поділилася Юлія Бенкендорф.

Юлія Бенкендорф презентувала кулінарну книгу - 2 - изображение Юлія Бенкендорф презентувала кулінарну книгу - 3 - изображение

На презентації Юлія приготувала кілька цікавих страв за рецептами із книги. І на все пішло близько 15 хвилин. Гості із захопленням знімали на телефони та ставили запитання. Виявилося, що багато смачних страв з використанням трав стають WOW, а вони зовсім не складні у приготуванні.

До книги «Магія трав» увійшло 110 страв, які згруповані у 11 розділів за ключовим інгредієнтом – пряні трави, серед яких м’ята, базилік, орегано, петрушка, кріп, зелена цибуля, шавлія, чебрець, розмарин, тархун та кінза. В кожному розділі є закуска, суп, основна страва, кілька видів м’яса та риби, десерт та заготівля.

Нещодавно Юлія запустила свій YouTube-канал, де продовжує ділитися кулінарним досвідом абсолютно безкоштовно.


Фото: Master Management 360


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top