Благодійних сюрпризів буде більше – зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія”

Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 1 - изображение

За перші 6 днів старту благодійного проєкту «Твоя Мрія», що організувало шоу «Твій день» на 1+1  разом з партнерами, збір подолав цифру в один мільйон гривень, і внески продовжують надходити. Рухаємося до позначки 2 мільйони і більше. Благодійна справа буде тривати до 15 грудня включно. Ми зможемо допомогти більше!

З початку минулого тижня, 18 жовтня, денне шоу «Твій день» на каналі 1+1 оголосило про старт благодійної справи «Твоя Мрія», започаткованої разом з благодійним фондом «Крона» та компанією «Ніко Мегаполіс».

У прямому ефірі презентували маленьку червону машину, як великий благодійний подарунок. За опитуваннями, це була мрія багатьох глядачів, і зірки Тімур Мірошниченко, Ірина Ванникова, Руслана Писанка, Володимир Рабчун, Стася Ровінська, Влад Яма вирішили її здійснити! Але не просто так, а об’єднати всіх бажаючих навколо благодійної справи для всієї країни. Італійську машинку зі скляним дахом має шанс отримати той, хто зробить благодійний внесок на придбання необхідного обладнання в нове відділення акушерської кардіології для Інституту Амосова на сайті.

Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 2 - изображение Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 3 - изображение

На заклик про допомогу зцілити серця мам і немовлят відгукнулися близько 5000 разів та збір триває далі — рухаємося до позначки в 2 мільйони гривень і більше! Всі гроші підуть на благодійність. Кожен внесок від 200 гривень – це ще один удар серця! Найбільшу одноразову благодійну суму фіксували  – 3 тисячі гривень! І від ажіотажу небайдужих українців три рази сайт давав збій! Майже що три хвилини новий благодійний внесок! Вибухова активність!

Далі – більше! Стартував другий мільйон збору! До 15 грудня включно «Твоя мрія» може зібрати ще багато важливих гривень на допомогу відділенню «акушерської кардіології» в Інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. Лікарям в роботі з порятунку життів дуже треба: СРАР-апарати аби новонароджені могли дихати на повні легені, шафу для стерилізації медичних інструментів, гінекологічне устаткування, хірургічний аспіратор для безпечних операцій та реанімації, ультрафіолетову лампу, сучасні ліжка та меблі для палат, а також навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням та інше.

«Ви герої! За перші шість днів ми вже зібрали 1 мільйон 25 тисяч гривень і тепер можемо придбати два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm. Одна система коштує 490 тисяч гривень, отже на дві піде 980 тисяч гривень, та 45 тисяч гривень на спеціальні тумби. І кожен з вас, друзі, має шанс стати власником яскравої машинки! Ми дуже вдячні і збільшуємо кількість подарунків для вас! Яких саме — поки що сюрприз! Стежте за ефірами «Твого дня» і дізнаєтеся подробиці», – Єгор Гордєєв, продюсер «Твого дня» та телеведучий.

Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 4 - изображение Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 5 - изображение

«Ви у «Твоїй Мрії» точно виграєте, навіть якщо автівка дістанеться комусь іншому. Ви знатимете, що допомогли мамам одужати та вижити, а малюкам народитися», – сказала Лідія Таран.

Закликають приєднатися до кампанії добра і дякують всім учасникам, котрі допомагають, – співак і музикант MONATIK, співачки Ассія Ахат та Віра Кекелія, акторка Ольга Сумська, телеведучі Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Олександр Попов, Святослав Гринчук, Людмила Барбір, Юрій Ткач, Юрій Горбунов та зірки TikTok Top Team House.

«Нам, усьому колективу Національного Інституту імені Амосова надзвичайно приємно, що благодійна ініціатива «Твоя мрія» спрямована на допомогу Інституту. І те, що наш новий напрямок «акушерська кардіологія» знайшов відгук у серцях людей. Це доволі молода галузь кардіології, але надзвичайно важлива. Ми кілька років мріяли про нове відділення, де можемо допомагати жінкам із тяжкими серцево-судинними патологіями народити дитину, де буде найсучасніше обладнання, комфортні й безпечні умови і для мами і для новонародженого. Дякуючи вашій ініціативі ця мрія стає реальністю. У такому відділенні ми зможемо зустрічати на світ нових маленьких українців, лікувати і зберегти життя тисячам жінок з усієї країни», – прокоментував Сергій Олегович Сіромаха, головний лікар Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова.

Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 6 - изображение

Залишали багато теплих слів у соцмережах і підписники 1+1 та «Твій день»:

«Робити добро – це круто! Класний проект»; «Це важлива справа саме зараз, у часи ковіду»; «Гарна справа! А ви, ведучі 1+1 чудові люди, яким я довіряю! Автівка – це мрія моя та моїх дітей. Але не важливо виграємо ми чи ні, тепер ми точно стали частинкою великого добра. А добро воно в чомусь обов’язково повернеться»; «Я вже перерахувала гроші. Вірю, що добро повертається»; «Допомога дітям – це святе»; «Дякую вам за добру справу, а нам глядачам за те, що долучилися до доброї справи».

Збір коштів у благодійній справі «Твоя мрія» триватиме до 15 грудня включно. Переможців – власника італійської червоної машини та інших сюрпризів – буде оголошено в прямому ефірі шоу «Твій день» на 1+1. Дивіться.

Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 7 - изображение Благодійних сюрпризів буде більше - зірки запрошують до участі в ініціативі “Твоя мрія” - 8 - изображение


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top