В кінотеатрі «Оскар» відбулася прем’єра комедійного бойовика «Персонаж»

В кінотеатрі «Оскар» відбулася прем’єра комедійного бойовика «Персонаж» - 1 - изображение

У кінотеатрі «Оскар» в ТРЦ «Gulliver» відбулася яскрава прем’єра комедійного бойовика «Персонаж» із Раяном Рейнольдсом у головній ролі. Першими фільм подивились зіркові гості, топ-блогери та представники ЗМІ.

Стрічка від студії 20 century studios розказує про хлопчину на ім’я Ґай (Раян Рейнольдс), який працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Та одного дня його банк грабують 17 разів поспіль. Після цього Ґай розуміє, що все навколо – це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він – другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Ґай вирішує вирватися з гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.

прем’єра комедійного бойовика «Персонаж»

Зображення 1 з 14

Раян Рейнольдс, виконавець головної ролі та продюсер фільму, обіцяє, що глядачі будуть у захваті від «Персонажа»:

«Ця стрічка схожа на спалах чистої радості наприкінці дня. Коли ви вийдете з кінотеатру, ви відчуєте те саме, що відчував я, вийшовши із «Назад у майбутнє», коли був ще хлопчиськом. Після перегляду я відчував справжній захват. Тільки спробуйте вийти з кінозали без широчезної посмішки на все лице. «Персонаж» це саме те кіно, яке довго нам було потрібне».

прем’єра комедійного бойовика «Персонаж»

Зображення 1 з 40

На екранах мережі кінотеатрів «Оскар» комедійний бойовик «Персонаж» стартує з 12 серпня.


Фото: прес-служба «Оскар»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top