В КИЄВІ ВІДБУВСЯ НАЙКРУТІШИЙ ПРОЕКТ 4 СЕЗОНУ STAR HOLIDAY FEST

В КИЄВІ ВІДБУВСЯ НАЙКРУТІШИЙ ПРОЕКТ 4 СЕЗОНУ STAR HOLIDAY FEST - 1 - изображение

Всеукраїнська радіостанція NRJ за підтримки відомих продюсерів та артистів провела в QUEEN KIEV четвертий сезон проекту «Star Holiday Fest», серед юних вокалістів та моделей, які прибули зі всієї країни. Володарем Гран-прі вокального конкурсу став Єгор Уманець з Одеси, який отримав у подарунок написання авторської пісні від PARADIZ PRODUCTION, запис її на студії звукозапису Вадима Лисиці FOXXSTUDIOS, та ротацію трека на радіо NRJ!

Переможцями, які зайняли перші місця в своїх категоріях вокалістів, стали: Катерина Попович, Царюк Вікторія, Волкова Діана, Данілова Марія, Лось Артем, Томко Олександр, Трач Аліса, Котляренко Марія та гурт «Веселка».

У рамках вокального конкурсу, найталановитіши діти отримали унікальні спецпризи: окрім головного переможця, Вадим Лисіця від себе відмітив фаворита, Лось Артема, якому подарував особисто від себе спец-подарунок – запис треку на студії FOXXSTUDIOS. 13-ти річний хлопець сам пише біти та реп-текста. Денис Буданцев запросив на гостьові ефіри радіо NRJ: Діану Волкову та Данілову Марію. Редакція «Отдохни» та «Woman Magazine» нагородили співачку DELAVIA ексклюзивним інтерв’ю на сторінках журналів.

В КИЄВІ ВІДБУВСЯ НАЙКРУТІШИЙ ПРОЕКТ 4 СЕЗОНУ STAR HOLIDAY FEST - 2 - изображение

«Woman Magazine» нагородили учасницю ексклюзивним інтерв’ю на порталi

Серед журі вокальний конкурс Star Holiday Fest підримали: Руслан Квінта, Денис Буданцев, Вадим Лисиця, TAMERLANALYONA, Денис Коновалов, Анна Фещенко, IVAN NAVI, Анна Трінчер. Ведучим став Ростислав Тодореску.

Переможцями та володарями Гран-прі модельного конкурсу від Star Holiday Fest, який відбувся в порт-відпочинку NAVY, стали відразу дві учасниці з Києва: Мількивич Софія та Кошель Марія. В подарунок дівчата отримали путівку до Єгипту на двох від Tours&Tickets IRPEN.

Перші місця в своїй категорії зайняли: Мельник Мілана, Сабадаш Анастасія, Солодун Марина, Василіса Жилкіна.

STAR HOLIDAY FEST

Зображення 1 з 12

Жюрі та партнери модельного конкурсу Star Holiday Fest також пориємно здивували своїми спец-подарунками: Жан Грицфельдт запросив своїх фаворитів на закритий fashion-показ «Мы заложники созвездий: Начало света», Володимир Остапчук подарував запрошення на бекстейдж шоу «МАСКА», фотограф Олександр Порубаймих зробив подарунок в якості фотосесії, Редактор «Wedding Magazine» Наталія Котова подарувала fashion-зйомку з її разміщенням на сторінках журналу, Олександра Костіна фешн и артстайл редактор «Натали» запросила свого фаворита на інтерв’ю в журналі, головний редактор «Woman Magazine» Юлия Лебедева також подарувала інтерв’ю від свого видання. Також свої спецпризи подарували: Бренди JOHN RICHMOND, ЭрЭ, Kids Couture, NEBESITE, NK&ANNCHOO, веб портал INSIDER, Журнали «Мир Детства и Чудес», Super Lady Magazine, Онлайн-журнал LIZA.UA.

Вся наша команда в захваті від того, що проект Star Holiday Fest кожен раз стає більш масштабнішим! В четвертому сезоні до нас приїхали талановиті діти зі всіх куточків України, і вже зараз ми активно готуємо грандіозний юбілейний п‘ятий сезон конкурсу! Це буде ще круче, – коментує Денис Буданцев.

Генеральні Партери Призового Фонду: тур агенція Tours&Tickets IRPEN, Мережа магазинів квітів по Україні «Floravipluxe Кyiv».

Інформаційні Партнери: журнали «Натали», «Wedding Magazine», «LIZA.UA», «ОТДОХНИ»   «INSIDER», «Woman Magazine», «Super Lady Magazine», «Мир Детства и чудес», телеканал Music Box, TOCHKA.NET, FASHION TV UKRAINE, Main People magazine, Всеукраїнський журнал для підлітків нового покоління «BUSINKI LUXURY», Глянцевий журнал Luxury5stars – журнал про вишуканий спосіб життя, LuckyUkraine.

STAR HOLIDAY FEST

Зображення 1 з 32

Партнери призового фонду: виробник лялькових еко-будиночків для дітей «NestWood», попкорн «Boomza!», український бренд SAMBAG – провідник у світ рюкзаків та сумок, ювелірні вироби «UMAX», AmoreShop – лідер серед магазинів професійної косметики та товарів для нігтьового сервісу в Україні, LeLit — це український виробник постільної білизни, Mystery Box – Сервіс Випадкових Подарунків, магазин іграшок «Мауглі»,  La-Beauty – оптовий інтернет-магазин біжутерії и аксесурів для волосся, сувеніри Chashki podarki, преміальні подарунки Family Box, Королівство подушок IPQ.

Стильні Партнери: бренд Тетяни Єрьоменко Universal Hedonism, Grls Rule – лімітована колекція girl`s stuff від NK&ANNCHOO, Gufo Kids, John Richmond, Nebesite, KIDS COUTURE.


Фото: Іван Деркач


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top