NK: “Найкраща мотивація – це чітко поставлена мета і віра в себе”

Woman Magazine

Не може бути приводу кращого, ніж настання весни, щоб надихнутися на нові звершення і реалізувати найпотаємніші бажання. Редакція Woman Magazine вважає, що головна героїня digital обкладинка березня мотивує багатьох вірити в себе, любити себе і близьких, оточувати тільки добрими і позитивними емоціями і впевнено йти до своєї мети. Адже на обкладинці – яскрава і ніжна Настя Каменських.

Ми поговорили з NK про нещодавню прем’єру треку “Почуття”, новий альбом і TikTok, стосунки та сімейне життя, а також склали пазл ідеальної країни.  

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 1 - изображение

Нещодавно ви презентували трек “Почуття”, де розповіли історію про почуття дівчини, яка йде під вінець, та емоції батьків, які віддають свою доньку заміж. Які перші асоціації виникають у вас, згадуючи про весілля?

Кожна нова музична робота – це відображення певного настрою та емоцій. Пісня “Почуття” була написана у співавторстві з моїм чоловіком Олексієм. Ми вклали в неї всю душу і спогади про той особливий день. Адже він був найщасливішим не тільки для мене, як нареченої, а й мого чоловіка, якому я сказала: “Так”, а й для батьків. У цій композиції багато чуттєвих фраз, які відгукнуться абсолютно кожному, хто її почує. Мені стільки дівчаток написали про те, як їхній коханий зробив їм пропозицію. А деякі навіть зняли круті відео з обручкою. Це дуже круто! Я шалено щаслива, що ця пісня знову занурила слухачів у ту романтичну мить, а комусь подарувала рішучість, щоб зробити довгоочікувану пропозицію.

Як вважаєте, як не розгубити почуття через роки спільного життя?

Усі почуття живуть у нашому серці. І тільки ваше особисте бажання любити і бути коханою підігріватимуть ці емоції і з роками робитимуть їх ще сильнішими і яскравішими.

Яка ви дружина? Назвіть п’ять асоціацій.

Буде складно вкластися в п’ять, адже я дуже багатогранна дівчина. Як і будь-яка справжня дівчинка, я буваю різною. То пристрасною Pantera Negra (жінка-кішка), то ніжною і люблячою дружиною, творчою і яскравою артисткою або відривною дівчиськом. І в цьому криється вся наша жіноча родзинка, яка так подобається чоловікам.

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 2 - изображение

У вас скоро відбудеться презентація нового альбому. Які пісні до нього увійдуть? Чи чекати нових іспаномовних прем’єр?

Так, зовсім скоро ви зможете почути мій новий альбом. І для мене було важливо випустити його цієї весни. Адже ця пора року асоціюється у мене з дівчиною. Такою різною, мінливою і цікавою. Така дівчина викликає захват у оточуючих і заворожує своєю красою. Саме таким буде альбом. До нього увійде вже знайома всім пісня “Vibe”, “Почуття” і нова пісня, яку я презентую вже 5 березня, а кліп до неї вийде 18 березня. Це буде справжній маніфест усіх відривних дівчат – незалежних, щасливих, при цьому люблячих і коханих. Впевнена, альбом буде шалено чуттєвим і яскравим. Прям як справжня дівчинка – різна і непередбачувана зі своїми історіями і перчинкою. У ньому іспаномовних треків не буде, але незабаром я вас порадую гарячими новинками, тож стежте за новинами. 

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 3 - изображение

Чи є у вас найулюбленіша своя пісня? Яка і чому саме вона?

Як я вже говорила, я люблю бути різною. Це стосується і моєї творчості. У мене є багато граней, які відображаються в моїй творчості. Тому всі пісні для мене особливі. В одній я романтична, говорю про почуття, а в іншій я розкриваю себе зовсім інакше. І мені приємно, що кожна моя така грань знаходить відгук у серцях слухачів. Хтось любить більш зухвалі мотиви, хтось веселі та прикольні, а комусь до душі більш ліричні. І я можу дарувати класний музичний продукт для кожного. Мені складно виділити одну, адже в кожній зашитий той важливий меседж і сенс, який відкриває слухачам мою душу.

Ви активно ведете свою діяльність у TikTok. Чи були думки створити свій власний музичний хаус для розвитку цього напрямку?

Щойно цей майданчик зайшов в Україну, він мені сподобався. Там багато цікавого і прикольного. Ти можеш показувати свої танцювальні вміння, гуморні. Створювати прикольний контент і бути новим. Можеш показувати всі свої грані.

Я навіть встигла провести в TikTok свій перший онлайн-концерт у Мексиці, зібравши понад 35 тисяч глядачів. Що стосується музичного хауса, то поки що про це не думала. Але все може змінитися будь-якої хвилини, тому загадувати не стану. Точно скажу, що про всі найважливіші події можна дізнатися з моїх сторінок, де я ділюся новинами з життя і роботи.

Як ставитеся до думки, що TikTok – це примітивна соціальна є?

Я так не вважаю. Це фановий і дуже прикольний майданчик. Я рада, що моя творчість сподобалася людям з усього світу, зокрема з Латинської Америки та Індії. Моя пісня “Elefante” так зацікавила користувачів, що вони придумали під неї танець, який пізніше і я розучила. Так запустився #elefantechallenge, який зібрав понад 2,5 мільйона відео і понад 24 мільйони переглядів.

@nkofficialWinterlike🌬♬ orijinal ses – ⚜️ Рашад Халіфалі

У вас бувають нервові зриви через робочий графік? Як ви з ними справляєтеся? Чи працюєте з психологом?

Я росла у творчій родині. Мої батьки працювали в хорі Верьовки, їздили світом із гастролями і вчили мене музики. Тому такий насичений графік – звичний для мене режим. І якщо ти займаєшся тим, що тобі подобається, то це не може тебе дратувати. Я можу втомитися фізично, але ніяк не емоційно, адже музика для мене – це стиль життя. Мені подобається створювати нові треки і дарувати круту музику моїм шанувальникам, які мене дуже надихають і мотивують на круті проєкти.

Весна – чудовий привід активізувати свій спортивний режим. Як вам вдається бути в тонусі цілий рік? Чи дозволяєте собі чітміли?

Спорт і правильне харчування – невід’ємна частина мого життя. Багато хто знає, наскільки я дисциплінована в цьому питанні. Я навіть зробила кілька спортивних інтенсивів, де разом з українками щодня займалася спортом онлайн. Ми прищеплювали нові здорові звички, тим самим робили добро. Один із таких інтенсивів був благодійним. Так ми змогли не тільки підтримати один одного і вмотивувати на нові результати, а й допомогли фонду “Таблеточки” зібрати суму в 250 тисяч гривень для допомоги діткам з онко захворюванням. А зараз ми організували благодійний розпродаж, де я виставила свої речі. І ми зібрали ще 70 тисяч. Тому я рада, що я мотивую своїх шанувальників не тільки на спорт і здоровий спосіб життя, а й на добрі справи.

Що стосується чітмілів, то я увійшла в такий режим, що іноді можу собі дозволити поласувати чимось смачним. Якщо рідко і з розумом підходити до маленьких чітмілів, то вони не зіпсують фігуру. І ти завжди можеш відпрацювати все з’їдене в спортзалі. Головне, щоб це все було під контролем згідно з графіком і в рамках тих продуктів, які тобі підходять.

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 4 - изображение

Чи є у вас шкідливі звички, з якими складно боротися?

Можливо, як і в будь-якої іншої людини, часом у мені прокидається всім знайома лінь. Але я працюю з нею і швидко її викорінюю. У цьому мені допомагає складання чіткого плану, графіка, багато завдань, які тримають мене в активному режимі. Так, іноді потрібно перепочити і зробити невелику паузу. Як, наприклад, зовсім нещодавно, я дозволила собі невеликий вихідний після зйомок нового кліпу, які тривали понад 20 годин. Але після цього я відразу ж назад включилася у звичний графік.

П’ять важливих правил домашнього догляду, про які потрібно знати всім?

Спорт, лягати спати до 22:00 і вставати раніше, правильне харчування, якісний догляд за тілом і шкірою обличчя, а також один раз на тиждень – час для себе, коли ви зможете сходити на масаж або прийняти ванну для розслаблення.

Який парфум найкраще описує ваш характер?

У мене багато улюблених ароматів. Кожен із них може по-різному відобразити мій внутрішній стан. Я люблю солодші ноти, але щодня можу носити різні парфуми, які відповідатимуть моєму настрою. Якщо, наприклад, сьогодні я хочу бути милою дівчинкою, то це будуть приємні веселі нотки. Якщо в мене більш серйозний настрій, то це буде щось зухвале й ефектне.

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 5 - изображение

Чи потрібно вміти дякувати собі? Які способи самомотивації ви використовуєте?

Найкраща мотивація – це чітко поставлена мета. Якщо вона дійсно важлива для тебе, то це найкращий спосіб почати діяти і мотивувати себе. Звісно, чимало важливо помічати проміжні досягнення. Так тобі легше розуміти, що ти рухаєшся в правильному напрямку і не збився з потрібного курсу. Думаю, потрібно вміти дякувати Всесвіту за можливості. А себе можна заохочувати за результати.

До речі, я досить недавно навчилася себе хвалити навіть за якісь маленькі досягнення. Оскільки я дуже цілеспрямована людина, мені завжди хочеться досягти всього швидко й одразу. У мене це виходить, але я ніколи не розглядала цей шлях із проміжними результатами, а бачила одразу фінальну точку. А зараз я навчилася бачити навіть найменші досягнення і дякувати собі за це. Це допомагає прийняти той факт, що кожен маленький крок на шляху до твоєї мети є дуже важливим і значущим.

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 6 - изображение

Давайте зберемо пазл вашої ідеальної країни: улюблена кухня, стиль музики, клімат, характер регіону і його жителів, традиції.

Якщо зібрати пазли моїх уподобань у їжі, музиці та інших складових, то це буде суміш України, Мексики, Італії та Америки. У цих країнах добрі люди, смачна їжа зі своїми особливостями, цікаві колоритні традиції і є свої принади в кліматі.

NK: Найкраща мотивація - це чітко поставлена мета і віра в себе - 7 - изображение

Бліц-опитування:

Минулий рік навчив мене цінувати час, проведений із рідними та близькими.

У моїй косметичці завжди є патчі і все, що потрібно для дівчини.

Запорука успіху ховається в чітких цілях і вірі в себе.

У моєму плей-листі зараз Maluma, De La Ghetto, Jennifer Lopez, The Weeknd.

Я хочу висловити слова подяки моїм батькам, чоловікові, шанувальникам і моїй команді NICE2CU.


Автор: Марія Холотій

Фото: NICE2CU


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top