Прем’єра циклу документальних фільмів «Фантастичні українці» відбудеться на MEGOGO LIVE

Прем’єра циклу документальних фільмів «Фантастичні українці» відбудеться на MEGOGO LIVE - 1 - изображение

Уже 19 листопада о 20:00 на молодіжному каналі MEGOGO LIVE вперше український глядач зможе побачити прем’єру фільму із циклу «Фантастичні українці». Унікальний проєкт за участі відомих музикантів, літераторів, художників та представників кіноіндустрії буде доступний для перегляду усім охочим.

«Фантастичні українці» – цикл із чотирьох фільмів про сучасну українську музику, кіно, літературу та візуальне мистецтво. Кожна серія досліджує національний культурний контекст, а герої розповідають про створення сучасного мистецького продукту, систему культурних цінностей у суспільстві та спадок, який ми залишаємо молодшим поколінням.

Героями фільмів стали: Alyona Alyona, The Hardkiss, ONUKA, Юрій Горбунов, Ірма Вітовська, Ахтем Сеїтаблаєв, Ірена Карпа, Оксана Забужко, Жанна Кадирова та інші відомі українці. Загалом у проєкті взяли участь близько 90 талановитих і популярних митців, які є втіленням української культури сьогодні.

«MEGOGO LIVE це про справжню молодіжну культуру, альтернативну музику і про все, що формує уявлення про сучасне українське мистецтво. Проєкт «Фантастичні українці» неймовірне співпадіння із нашою аудиторією, із нашим мисленням та ідеями. Ми в справжньому захваті від того, що такий класний документальний проєкт зможуть першими побачити саме глядачі нашого каналу», – розповідає Женя Галич, продюсер каналу MEGOGO LIVE.

«Проєкт «Фантастичні українці» закликає українців об’єднатися. На противагу нав’язаним нам стереотипам про сумну та багатостраждальну націю автори проєкту доводять, що сучасний культурний контекст в Україні далекий від депресивного. Ми творчі, сміливі та прогресивні. Ми — покоління масштабних особистостей та рішучих творців!», – Катерина Кармаліта, продюсерка проєкту «Фантастичні українці».

Перегляд каналу MEGOGO LIVE на медіасервісі MEGOGO абсолютно безкоштовний. 19 листопада буде представлено епізод про музику, 20 листопада про кіно, 21 листопада про літературу, 22 листопада про візуальне мистецтво. Згодом всі фільми із циклу  також будуть доступними до безкоштовного перегляду безпосередньо на медіасервісі MEGOGO.

Проєкт «Фантастичні українці» реалізований за підтримки Українського культурного фонду.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE – перший і єдиний в своєму роді розважальний канал про українську молодіжну культуру, створений медіасервісом MEGOGO. Канал стрімко розвиває проекти власного виробництва.


Фото: прес-служба MEGOGO


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top