Гурт The HARDKISS шукає нових музичних героїв

Гурт The HARDKISS шукає нових музичних героїв - 1 - изображение

The HARDKISS і Pepsi запускають масштабний музичний digital-проєкт Pepsi Music Star. Головним призом проєкту стануть любов і продюсування від The HARDKISS.

«Сім років тому разом із Pepsi ми вже шукали нових артистів, із проєкту Pepsi Stars Of Now «вийшло» багато крутих гуртів і виконавців, — розповідає Юлія Саніна. — До свого десятиліття ми вже маємо достатньо досвіду і знань, щоби самим нарешті виступити продюсерами та допомагати молодому артисту. Ми шукаємо цікавих і харизматичних, із палаючими очима й вірою в себе. Особливо будемо звертати увагу на тих, хто не тільки співає, а й грає, сам пише пісні. Вже цієї осені ми відчиняємо двері нашої музичної студії для нових друзів The HARDKISS»

Оцінювати учасників проєкту, крім Юлії Саніної та Валерія Бебко, будуть глядачі та експерти: композитор і саундпродюсер Євген Філатов (The Maneken), директор The HARDKISS Єгор Кір’янов, кліпмейкер Євген Тімохін, блогер Євген Білозеров. Окрім продюсування, переможець проєкту Pepsi Music Star отримає можливість записати EP і зняти відеокліп, а також виступить разом із The HARDKISS на НСК «Олімпійський» 29 травня 2021 року.

Фото: The HARDKISS


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top