Для справжніх джентльменів: TABAC GENTLE MEN’S CARE

Для справжніх джентльменів: TABAC GENTLE MEN’S CARE - 1 - изображение

Бренд TABAC існує з 1959 і займає лідируючі позиції на ринку. Асортимент TABAC складають всі необхідні позиції для догляду за шкірою, гладкого гоління.

TABAC GENTLE MEN’S CARE для справжніх джентльменів, які ведуть активний спосіб життя, поєднують баланс робота-життя, дотримуються певного стилю. Свіжий, динамічний, витончений аромат, який підкреслює доглянутий вигляд сучасного джентльмена.

Основні цінності: мужність, довіру, надійність, компетентність. Тип аромату: деревно-пряний.

Для справжніх джентльменів: TABAC GENTLE MEN’S CARE - 2 - изображение

TABAC GENTLE MEN’S CARE гель зволожуючий, 50 ml

Гель на основі формули CELLACTIVETM-MEN прискорює регенерацію шкіри, зволожує, посилює її захисні функції, перешкоджає утворенню зморшок, розгладжує існуючі. Швидко вбирається, не залишає жирного блиску, матує. Підходить для жирної, схильної до жирності і чутливої шкіри. Основні інгредієнти: екстракт водоростей, таурин, сибірський женьшень, пантенол, вітамін Е.

CELLACTIVETM-MEN* спеціально розроблена формула для догляду за чоловічою шкірою. Включає три основних компоненти: таурин (“сірковмісна амінокислота»), який перешкоджає втраті вологи шкірою, сибірський женьшень, який підвищує імунітет шкіри, адаптоген Essential cell boost factor – ферменти водоростей і рослин, які сприяють прискореній регенерації.

TABAC GENTLE MEN’S CARE крем зволожуючий, 50 ml

Крем  на основі формули CELLACTIVETM-MEN* прискорює регенерацію шкіри, живить, запобігає сухості шкіри, підсилює її захисні функції, перешкоджає утворенню зморшок, розгладжує існуючі. Швидко вбирається, не залишає жирного блиску, Підходить для нормальної, сухої, чутливої шкіри. Основні інгредієнти: екстракт водоростей, таурин, сибірський женьшень, пантенол, вітамін Е.

Для справжніх джентльменів: TABAC GENTLE MEN’S CARE - 3 - изображение

TABAC GENTLE MEN’S CARE лосьон після гоління, 90 ml

Лосьйон наповнює шкіру енергією, надає охолоджуючий ефект, освіжає, заспокоює, знімає лущення і роздратування на шкірі після гоління. Свіжий і динамічний аромат Tabac підкреслює доглянутий вигляд сучасного джентльмена.

Для справжніх джентльменів: TABAC GENTLE MEN’S CARE - 4 - изображение


Фото: TABAC


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top