Усмішка Марічки Падалко: українські зірки та міжнародні видання прокоментували інцидент

Усмішка Марічки Падалко: українські зірки та міжнародні видання прокоментували інцидент - 1 - изображение

15 липня, під час прямого ефіру ТСН на 1+1, у телеведучої Марічки Падалко випала частина переднього зуба. Марічка у цю мить не розгубилася та продовжила говорити, ніби нічого не трапилося.

Уважна глядачка блогерка Ekulka це помітила  і виклала в інстаграм відео зі словами захоплення професіоналізмом і витримкою Марічки.

Вмить відео набрало тисячі лайків і коментів і розлетілося по всім новинам в Україні та за кордоном

Як зауважив ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв: «Марічка Падалко стала героїнею дня. Хіба що CNN не показали історію Марічки». Тим часом розповіли культовімедіа Великої Британії, США, Туреччини, Ірландії, Франції, Автралії, Мексики зокрема, The Sun, Mirror, New York Post та ін.

Падалко наступного ранку вийшла у прямий ефір новин ТСН із сяючою усмішкою, яку вже чекали побачити мільйони глядачів, і подякувала за підтримку:

«Я вважала, що це залишиться не поміченим, і ми про це ніколи не будемо згадувати, але ми недооцінили уважність наших глядачів. Я тоді до пізньої ночі не могла заснути і від кількості коментарів, і слів підтримки. І я надзвичайно вдячна глядачам і особливо підтримці колег, тому що в такій ситуації – це найголовніше. Дякую.

Пізніше в свій Instagram телезірка написала, що тепер хоче жити сьогоднішнім днем, а не вчорашнім.

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс відмітила, що Марічка Падалко з тих людей, яка нічого не боїться, коли щось йде не за планом у прямому ефірі:

«Марічко, ти величезний молодець, бо ти над такими казусами вмієш посміятися і не робити з цього величезної трагедії».

Слова підтримки написали – шоумен і продюсер Юрій Горбунов, ведуча Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко, колега по ТСН Соломія Вітвіцька, танцівник-хореограф Євгеній Кот, співачка Злата Огнєвич, ведуча Леся Нікітюк, дієтолог Наталія Самойленко, суддя Танців з зірками Влад Яма, ведуча 2+2 Катерина Нестеренко, ведуча Ольга Фреймут, засновник фонду Таблеточки Оля Кудиненко та багато інших.

Юрій Горбунов: «Браво !»

Валентина Хамайко: «Марічко, витримка і спокій – це найсильніше, що є у кожній жінці!!! А ще ти мега професіонал».

Женя Кот: «Друзі, хочу підтримати дуже сміливого і крутого професіонала – ведучу новин Марічку Падалко. Ви неймовірна, смілива та крута жінка. Величезне дякую за те, що ви такий професіонал своєї справи. Ви найкраща

Злата Огневич: «Головне, що я хочу сказати – Марічко, ви професіонал з великої букви. Чесно я не знаю, що б я робила на вашому місці, якби це трапилось зі мною під час прямого ефіру. Марічка – ви мій Герой».

Соломія Вітвіцька: «Ти мега крута!) навіть оком не моргнула!) Я до останнього думала, що це жуйка! Респект за реакцію!)

Наталія Самойленко: «Марічка, ви мегакрута! Я дивилась ці новини в прямому ефірі і нічого не помітила))».

Оля Кудиненко: «Марічко, ти супер Мага профі! Захоплююся тобою в черговий раз! І, сподіваюсь, це було не боляче».

Катерина Нестеренко: «Марічко, ти неперевершена – витримка + професіоналізм

Фреймут : «Марічка, захоплююся тобою! Такою могла бути реакція лише королеви! Неймовірна дівчина!».

Melovin: «Максимально професійно. Браво!»

Фото: пресс-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top