Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно»

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 1 - изображение

Учасниця «Холостяк-10», співачка, візажист та блогер Аліна Ляшук в ексклюзивному інтерв’ю для Woman MAGAZINE розповіла про різні сфери її діяльності та поділилася цікавими фактами зі свого життя.

Аліно, ви були учасницею 10 сезону шоу «Холостяк» і дійшли практично до фіналу. Розкажіть, як і чому вирішили піти на проект? Вірили, що можна знайти справжню любов під прицілом телекамер?

Це було спонтанним рішенням, і я щаслива від того, що це сталося зі мною саме тепер. Звісно вірила, що можу закохатися. А коли знайомишся з операторами, то телекамер вже не помічаєш! (посміхається)

Напевно, у вас було певне уявлення про те, як все буде на проекті. А чого ви зовсім не очікували? Чи виникли якісь несподівані складнощі?

Чесно кажучи, я уявляла це по-своєму, а було все категорично по-іншому: багато дівчат, вихід зі своєї зони комфорту, дуже незвично було спочатку і незрозуміло, бо нове середовище. Все, що було на проекті, ставалося неочікувано. Складно було морально і фізично, тому що, мало часу сон і постійні зйомки.

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 2 - изображение

Чому вас навчив цей проект? Ви якось змінилися після нього?

Не змінилася, але досвід був колосальний. Мені здається, я стала впевненішою в собі. Після життя зі стількома людьми, почувши історії їх життя, їхні життєві принципи, чим вони керуються, не скажу, що я перооцінила свої цінності, просто зрозуміла, що все роблю правильно.

Які якості повинні обов’язково бути в вашому обранцеві?

Людина, яку б хотіли бачити поряд, в першу чергу має бути самодостатньою, незалежною в своїх думках, діях і волевиявленні. Для мене це важливо! І звісно – впевненим та відповідальним.

А наскільки для вас важлива зовнішність чоловіка? На що при зустрічі в першу чергу звертаєте увагу?

Для мене зовнішній фактор також важливий. Але це спочатку, іноді за класною обгорткою нічого не стоїть. Звертаю увагу на посмішку, зуби, охайність.

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 3 - изображение

Аліна, ви брали участь і в «Х-факторі». Як давно ви співаєте, і чи розвивається якось ваша співоча кар’єра зараз?

Сцена – мій другий дім, там я себе відчуваю як ніде інше – вільно і класно. Співаю з дитинства. Наразі карантин, тому співаю вдома. Але, звісно, своє хоббі планую розвивати і надалі.

Чи плануєте взяти участь ще в будь-яких вокальних проектах або інших телешоу? Які напрямки вам цікаві?

Ні, не планую. Якщо і буде якась участь, то все станеться само собою. Але поки що нічого такого в планах немає.

Крім того, ви працюєте в сфері візажу. Розкажіть докладніше про цю частину вашого життя: де навчалися, за що любите цю професію, як давно займаєтеся нею?

Я творча людина, тому пробую себе в різних сферах. Закінчувала курси в Рівному, потім їздила на підвищення кваліфікації до Львова, проходила он-лайн курси. Якщо я за щось беруся, то мені цікаво пізнати всю глибину тої чи іншої професії і справи. Наразі не скажу, що володію цим досконало – є куди прагнути, але в мене є постійні клієнти, яким я рада, і ця справа приносить мені не лише задоволення, а й прибуток.

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 4 - изображение

Як вдається поєднувати такі різні професії і знаходити час на все?

Хороше запитання. З мене часом сміються, говорячи: «Аліна, було б класно якби в добі було годин 30-35, може б тобі вистачило» (посміхається) В мене, дійсно, не вистачає часу, я по максимуму віддаюся. Але знаєте, щаслива від того, що бачу результат, саме заради цього варто працювати, творити і робити те, що подобається. Вважаю, краще, віддаватися тому, до чого лежить душа і серце, аніж сидіти роками на роботах, тому що так треба. Життя проходить, воно йде зараз, а люди чомусь звикли відкладати все на потім. Народ, живіть тепер!

Можливо, є ще якісь сфери діяльності, які вам хотілося б освоїти?

Є дуже багато всього, що б хотіла спробувати, але це все з часом. Тому, поки що, доведу до завершення все почате, а далі – буду стартувати в чомусь іншому. На свій вік я вже багато спробувала: працювала прибиральницею, і кухарем, касиром, офіціантом, менеджером, працювала на зарплату 2900 в місяць від дзвінка до дзвінка, і перекладачем з безліччю відряджень, вже всього і не пригадаю. Великий багаж! Але вдячна кожній можливості де вдалося себе реалізувати. Головне – не боятися!

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 5 - изображение

А які у вас є страхи і життєві табу?

Навіть отак відразу і не скажу, я не ставлю собі якихось рамок. Але, наприклад, з моста прив’язаною до ноги я б не стрибнула.

Ви вважаєте себе успішною людиною, або для відчуття повної самореалізації поки чогось не вистачає?

Я вважаю себе успішною на 99%. Отой один відсоток, це те, до чого варто прагнути. І, повірте, той відсоток дуже багато означає!

Аліна Ляшук: «Після участі в проекті «Холостяк», я зрозуміла, що все в житті роблю правильно» - 6 - изображение

Як відомо, ви відчутно схудли. Розкажіть, як у вас це вдалося, і як підтримуєте фігуру зараз?

Так, схудла, то було дійсно складно. Пам’ятаю ті дні, місяці обмежень. Я ніколи не раджу через таке проходити, бо це не здорово. Я схудла за місяць на 13 кілограм: постійні тренування, обмеження в харчуванні.

Тепер знаю міру. Не відмовляю собі абсолютно в чомусь, просто – люблю себе. А коли відчуваю, що є трошки зайвого, відмовляюся від солодкого та мучного. Також п’ю багато води.

І, наостанок нашої бесіди, назвіть, будь ласка, п’ять фактів про себе, які не відомі широкому загалу.

  1. До проекту «Холостяк» у мене вже була своя активна аудиторія –50 тисяч, і я досить активно вела свій Інстаграм-блог.
  2. В школі улюбленим предметом були математика і фізика, я їх обожнювала. Спеціально пішла в математичний клас, де на тиждень було по 10-12 уроків фізики та математики.
  3. Не зважаючи на свій baby-face, на роботі і в справах, які стосуються моєї діяльності, я дуже серйозна і фору можу дати кожному.(посміхається)
  4. В школі вивчала німецьку мову, але зараз на вільному рівні володію англійською.
  5. Улюблений актор – Том Хенкс.

Автор: Тетяна Зайцева


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top