“Ялинка ART FEST”: В «Епіцентрі» оберуть найкращу дизайнерську ялинку України

Ялинка ART FEST: В «Епіцентрі» оберуть найкращу дизайнерську ялинку України - 1 - изображение

Компанія «Епіцентр» у дні новорічних свят проведе фестиваль дизайнерських ялинок «Ялинка ART FEST».

7 грудня в Києві ТЦ «Епіцентр» (просп. Степана Бандери, 11-А) запрацює перший в Україні простір креативних ялинок. На творчому майданчику DESIGN ARENA близько 30 українських дизайнерів представлять свої унікальні новорічні ялинки. Фестиваль триватиме до 29 грудня.

Кожен відвідувач торговельного центру зможе віддати голос за свого фаворита. Три дизайнери, чиї роботи визнають найкращими, отримають цінні призи (телевізор, кавомашину та планшет).

Не залишаться без дарунків і покупці ТЦ «Епіцентр» – у фіналі на учасників голосування чекатиме розіграш трьох дизайнерських ялинок.

Крім того, у відвідувачів виставки буде можливість власноруч створити святкову ялинку. Для цього на території DESIGN ARENA буде спеціально облаштовано декілька подіумів.

У дні фестивалю «Ялинка ART FEST» проходитимуть безкоштовні майстер-класи, де всі охочі зможуть навчитися сервірувати новорічний стіл та декорувати приміщення, виготовляти флористичні композиції з живих квітів та хвої. А ще – власноруч робити ялинкові прикраси, текстильні листівки «миколайчики», святкові свічки та сувеніри, різдвяні віночки та солодощі. Також дітям й дорослим наші майстрині запропонують зробити різдвяний та новорічний аквагрим.

«Розпочинаючи цей зимовий марафон гарного настрою, ми пропонуємо поєднати шопінг, вибір подарунків, розваги та відпочинок усієї родини в ТЦ «Епіцентр». Під час проведення фестивалю «Ялинка ART FEST» на його учасників очікує фешн-зона з дизайнерськими показами, зони хендмейд, подарунків, новорічне частування, розваги та майстер-класи», – розповідає заступник голови ТОВ «Епіцентр К» з реклами, маркетингу, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко. – Але найголовніше – це унікальні ялинки, які надихатимуть усіх на творчість та гарний новорічний настрій.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top