Сергій Бабкін перевтілився до невпізнанності заради ролі у фільмі «Чорний ворон»

Сергій Бабкін перевтілився до невпізнанності заради ролі у фільмі «Чорний ворон» - 1 - изображение

5 грудня 2019 року у всеукраїнський прокат виходить історична драма «Чорний ворон», заради ролі в якій Сергій Бабкін перевтілився до невпізнанності – він став містичним персонажем, і виглядає старшим за себе на сорок років.

Фільм «Чорний ворон» був знятий за мотивами однойменного роману Василя Шкляра. В історичній драмі Сергій з’явиться в неочікуваному образі містичного Варфоломія. У фільмі Сергій Бабкін – вічний гайдамака, який веде аскетичний спосіб життя та живе у підземеллях Матронинського монастиря, що свого часу був укриттям повстанців. Він проводить тунелями холодноярців, рятуючи їм життя. 

Артист у кадрі змінився до невпізнанності. Над його образом працювала команда гримерів на чолі з художником з гриму Ларисою Сапанович. Щоб «зістарити» Сергія і зробити максимально схожим зі своїм містичним персонажем, довелося наносити грим у кілька шарів, окремо вимальовуючи кожну зморшку та шрам. Кожного знімального дня гримери витрачали понад дві години для відтворення усіх деталей образу.

«У Варфоломія ніби немає віку, він є провідником у містичний світ – людиною, яка проходить крізь століття і з’являється в той момент, коли може врятувати тих, хто цього потребує, – ділиться Сергій Бабкін. – Мені дуже приємно, що мене запросили приєднається до команди повнометражного фільму «Чорний Ворон», який відтворює одну з найдраматичніших сторінок новітньої історії України. Сподіваюся, глядачі отримають задоволення від нашої роботи, і це буде головна нагорода».

Сцени за участю Сергія Бабкіна знімали на території Києво-Печерської лаври та у підвалах закинутого київського винзаводу. На екранах кінотеатрів стрічка «Чорний ворон» з’явиться вже 5 грудня.  


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top