MOZGI заспівали про скажені українські весілля

MOZGI заспівали про скажені українські весілля - 1 - изображение

Пісня «СВ2» стала першим офіційним  саундтреком продовження  української комедії «Скажене Весілля 2» (виробництво «Прототип продакшн», FILM.UA Group, MOZGI Entertainment). Саундпродюсери фільму Олексій Потапенко (Потап) та Олексій Завгородний (Позитив) створили скажений музичний екшн, у якому згадали все, чим славляться  українські весілля: хліб та сіль, традиційні бійки, божевільні гуляння  ніби в останній раз та незабутні емоції – «ніколи його не забудеш, якщо переживеш».  Настрій пісні проілюстрували кліпом з ексклюзивними кадрами з фільму,   який вийде в широкий прокат під Новий рік – 25 грудня. В відео MOZGI наспівують і справжній хіт першої частини «Скаженого Весілля»  – пісню «Найкращий день». Вийшло настільки круто, що від оплесків у фіналі відео не стримався сам Назарій Запухляк (Юрій Горбунов)!

MOZGI заспівали про скажені українські весілля - 2 - изображение

Також сінгл «СВ2» стане центральною музичною темою першого офіційного трейлера до фильму, реліз якого відбудеться наступного тижня.

«Сподіваємося, вас розірве на шмаття від музики, як і від самого кіно. Присвячуємо усім любителям гарного настрою та класних українських фільмів» – MOZGI. 

MOZGI заспівали про скажені українські весілля - 3 - изображение


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top