Adopt Don’t Stop: у свій День Народження Павло Варениця влаштовує благодійний аукціон

Adopt Don’t Stop: у свій День Народження Павло Варениця влаштовує благодійний аукціон - 1 - изображение

В свій день народження вокаліст гурту Epolets Павло Варениця опублікував на сторінці пост, в якому запрошує усіх прихильників замість подарунків допомогти безпритульним тваринкам. Збирати кошти Павло планує за допомогою аукціону, лотом в якому стане легендарний кітель, який прихильники могли бачити на фронтмені Epolets протягом усього фестивального сезону 2019.  

Усі гроші надійдуть фонду Adopt Don’t Stop.

“Я люблю не лише отримувати, а й дарувати подарунки, тож вирішив у свій День Народження зробити подарунок не собі, а тим, кому потрібна наша допомога!

Рік тому я взяв з притулку свого пса Елвіса, який став мені найкращим другом. Саме тому сьогодні я хочу підтримати притулок для тварин і запускаю благодійний аукціон прямо тут, в коментарях під цим постом в інстаграм! Лот аукціону – кітель, в якому я відіграв весь фестивальний сезон 2019 разом з @epolets

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Люблю дарувати подарунки і вирішив у свій День Народження зробити подарунок не собі, а тим, кому потрібна наша допомога! Рік тому я взяв з притулку свого пса Елвіса, який став мені найкращим другом. Саме тому сьогодні я хочу підтримати притулок для тварин і запускаю благодійний аукціон прямо тут, в коментарях під цим постом! Лот аукціону – кітель, в якому я відіграв весь фестивальний сезон 2019 разом з @epolets Зібрані кошти будут направлені волонтерам @adopt_dont_stop, які займаються порятунком та пошуками домівок для тварин. Умови аукціону: Стартова ціна лоту – 500 грн. Лишайте в коментарях вашу ціну за лот та слідкуйте, щоб вона була більшою за суму попереднього коментатора. Важливо: мінімальний крок – 20 грн. Завершення: 15 жовтня о 23:55 Автор останнього коментаря (за умови надання скріншоту, що підтверджує переказ грошей на рахунок фонду) отримає кітєль і слова вдячності від усіх нас! Поїхали! Якщо ви не маєте змоги приймати участь у благодійному аукціоні, але бажаєте зробити добру справу, перерахуйте будь яку зручну сумму у фонд за посиланням в шапці!

Публикация от Паша Вареница ( EPOLETS ) (@pavlo_varenytsya)

Зібрані кошти будут направлені волонтерам @Adope Don’t Stop, які займаються порятунком та пошуками домівок для тварин. 

Умови аукціону:

Стартова ціна лоту – 500 грн.

Лишайте в коментарях вашу ціну за лот та слідкуйте, щоб вона була більшою за суму попереднього коментатора.

Важливо: мінімальний крок – 20 грн. 

Завершення: 15 жовтня о 23:55


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top