Антитіла оголошують додатковий концерт у Палаці Спорту

Антитіла оголошують додатковий концерт у Палаці Спорту - 1 - изображение

Перший стадіонний тур гурту Антитіла «Hello» 2019 досяг кульмінації. Шістдесят тисяч прихильників у чотирьох містах країни, де проходили концерти туру, вже відчули, що таке живий звук та енергетика від Антитіл. Відривалися під пісню «Ми», співали стадіонами «ТДМЕ», «Лови момент», «Вірила» й інші хіти команди. Тепер естафета переходить до рідного міста групи — Києва. До фінального концерту у столиці ще два місяці, а на заплановану дату всі квитки вже розкуплені. У зв’язку з цим, Антитіла оголошують додатковий концерт на тій же площадці — у Палаці Спорту, 16 листопада. Квитки вже у продажу в касах міста.

«Коли обирали дату і місце київського концерту туру «Hello», хотіли, щоб всі охочі змогли потрапити на цю важливу подію. Саме тому осінь, листопад, саме тому Палац Спорту.

Єдиний приємний нюанс, який ми не врахували — кількість охочих.

Сьогодні ми констатуємо: ще до початку широкої рекламної кампанії у столиці, всі квитки у Палац Спорту продані. Тому ми оголошуємо додатковий концерт і відкриваємо продаж квитків. Тепер альбом «Hello» звучатиме наживо два дні: 16 і 17 листопада! До зустрічі!» — прокоментував Тарас Тополя.

Два дні поспіль у Палаці Спорту гурт Антитіла представить шоу тривалістю дві з половиною години, яке вже схвально оцінили шанувальники у Львові, Харкові, Полтаві та Одесі. Також, гурт готує сюрпризи на київський концерт. Що саме, поки зберігається у таємниці. Але точно відомо, буде ексклюзивна сцена у формі напівкола, вагою 68 тонн, саме та, яка була спеціально спроектована для туру і використовувалася на стадіонах. Незмінними будуть надсучасні світло та звук.

Нагадаємо, тур «Hello» відбувається у підтримку нового однойменного альбому. Перший концерт туру відбувся на «Арена Львів» у Львові 25 травня, також, влітку відбулося ще три успішних концерти на стадіонах Харкова, Полтави та Одеси. Київ буде фінальним містом туру у цьому році.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top