Денні Трехо вперше відвідає Україну на Comic Con Ukraine 2019

Денні Трехо вперше відвідає Україну на Comic Con Ukraine 2019 - 1 - изображение

21 та 22 вересня Денні Трехо на головній сцені Comic Con Ukraine 2019.

Найбрутальніші з брутальних, діставайте свої мачете та готуйтесь до зустрічі — Денні Трехо вперше відвідає Україну та стане Зірковим Гостем Comic Con Ukraine 2019.

Бажаєте дізнатися, чому лиходії завжди отримують по заслугах? Чи, можливо, вам цікаво як це – зіграти понад 300 ролей більшість з яких – злодії, і залишитись улюбленцем глядачів? Найвідоміший «поганий хлопець» Голлівуду, який здобув славу завдяки амплуа антигероя у фільмах та серіалах: «Від заходу до світанку», «Відчайдушний», «Мачете», «Протистояння», «Діти Шпигунів», «Інферно», «Хижаки», «Три ікси», «Повітряна В’язниця», «Сини Анархії», «Секретні матеріали», Breaking Bad, «Американська сімейка», «Флеш», «Бруклін 9–9» і ще і ще і ще…  так-так, понад 300 ролей.

Денні Трехо вперше відвідає Україну на Comic Con Ukraine 2019 - 2 - изображение

Окрім цього, Трехо озвучив Венома в мультфільмі «Фінеас і Ферб: Місія Марвел». Ви точно чули голос актора в анімаційних мультфільмах і серіалах «Книга Життя», «Американський тато», «Рік та Морті», «Цар гори». Денні навіть став одним із головних персонажів додаткової карти зомбі-режиму в комп’ютерній грі Call of Duty: Black Ops! Окрім цього він з’являвся у іграх Def Jam: Fight for NY, Fallout: New Vegas, Grand Theft Auto: Vice City, Guns of Boom та ін.

21 та 22 вересня Денні Трехо зустрінеться з вами на головній сцені Comic Con Ukraine. Якщо вам вистачить хоробрості – спробуйте поставити питання, а ті, в кого не затрясуться піджилки, зможуть взяти автограф та сфотографуватися з найвидатнішим «Голлівудським лиходієм».

Не прогав зустріч!

Фото: прес-служба Comic Con Ukraine 2019


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top