Анатолій Анатоліч став новим обличчям телеканалу «Україна»

Анатолій Анатоліч став новим обличчям телеканалу «Україна» - 1 - изображение

Ведучий приєднався до зіркової команди проекту «Ранок з Україною».

Телеведучий, автор і продюсер програми «Зе Интервьюер» Анатолій Анатоліч в новому телевізійному сезоні допомагатиме прокидатися глядачам телеканалу «Україна». Компанію в ефірі йому складе Лілія Ребрик.

«Бути з телеканалом «Україна» означає бути зранку майже в кожній український оселі. Це велике задоволення і неймовірна відповідальність. Радий приєднатися до команди «Ранку з Україною». Впевнений, що в новому сезоні ми зможемо зробити щось неймовірно цікаве й корисне, що припаде до вподоби кожному глядачу», – ділиться Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч став новим обличчям телеканалу «Україна» - 2 - изображение Анатолій Анатоліч став новим обличчям телеканалу «Україна» - 3 - изображение Анатолій Анатоліч став новим обличчям телеканалу «Україна» - 4 - изображение

Перший ефір оновленого складу ведучих (Анатолій Анатоліч, Марія Мельник, Григорій Герман та Лілія Ребрик) відбудеться вже 2 серпня.

Програма «Ранок з Україною» – найпопулярніше ранкове шоу серед українців (рейтинг 1,09%, частка 13,53%, середньомісячна аудиторія 8,8 млн).


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top