Україна святкує День йоги цілий місяць! Найцікавіші заходи по всій країні

Україна святкує День йоги цілий місяць!  Найцікавіші заходи по всій країні - 1 - изображение

П’ятий рік поспіль українці підтримують світові тенденції та долучаються до святкування Міжнародного дня йоги.

Святкування Дня йоги «по-українськи» набуло дійсно грандіозних масштабів – ми відзначаємо його майже місяць! У багатьох великих містах, у тому числі в Києві, у Львові та Одесі пройдуть масові заходи, присвячені древній практиці та світогляду йоги.

Львів

Львів святкує масштабно і цілий місяць. Тут триває Lviv Yoga Day 2019 – четвертий щорічний фестиваль йоги, медитації та здорового способу життя. З 1 по 21 червня в місті триватиме Yoga Challenge – щоденні безкоштовні заняття з хатха-йоги та медитацією в парку імені Франка. Щоранку на них приходить близько 350 осіб. З 7 по 13 червня відбулися мантра-вечірки просто неба. А 21 червня організатори запрошують всіх на Yoga Sound Оpen Аir з мантра музикою, релакс-зоною, лимонадом та смаколиками в тому ж парку Франка. Феєричним закінченням святкування стане Yoga Music Fest на площі Ринок 22 червня, захоплююча подорож світом музики в стилі йога, хедлайнерами якого стануть всесвітньо визнаний Indie yoga гурт ATMASFERA.

Також 21 червня до Міжнародного Дня йоги у Львові відкриють Yoga Park – йога-простір для природного оздоровлення жителів міста у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Тут має з’явитися  галявина для занять йогою, лавки для виконання вправ для хребта, підвісні гамаки для перевернутих вправ, тематичні скульптури, конструкції підвісних крісел для відпочинку з видом, з яких можна буде споглядати алеї парку.

Важливо також те, що вхід на всі події вільний.

Україна святкує День йоги цілий місяць!  Найцікавіші заходи по всій країні - 2 - изображение

Київ

Також з розмахом святкуватиме і столиця. В Києві посольство Індії спільно зі школами та студіями йоги в Україні організовують «Фестиваль Йоги». В суботу, 22 червня, в Маріїнському парку м. Києва. Святкування включатиме демонстрації та майстер-класи від різних шкіл йоги, презентацію індійських танців, музики та мистецтв. Перед літньою сценою о 17:00 усі охочі та шанувальники йоги зберуться разом для спільного масового заняття йогою. Усім учасникам бажано мати легкий та комфортний спортивний одяг, а також захопити килимок для йоги. В рамках дня Йоги в Маріїнському парку відбудеться також «Фестиваль вегетаріанської їжі».

Україна святкує День йоги цілий місяць!  Найцікавіші заходи по всій країні - 3 - изображение

Одеса

Одесити відсвяткують Міжнародний день йоги 23 червня з 9:00 до 22:00 в Парку Шевченка на площі біля Карантинної Арки, біля стадіону «Чорноморець».  В рамках «Odessa Yoga Day» пройде ціла серія лекцій і майстер-класів від йога-шкіл міста по медитації, дихальних практикам, аюрведі та різними напрямками йоги. Також о 19:00 відбудеться масштабний йога-флешмоб, святкування закінчиться концертом та фаер-шоу.

За підтримки різних шкіл та студій йоги святкування 5-го Міжнародного дня Йоги також відбувається з 18 по 23 червня у більш ніж 20 містах України.

Тож, якщо ви відчуваєте, що втомилися від напливу інформації навколо, подразнень і стресів, саме час зануритися в себе і відпочити на святкуваннях в рамках Міжнародного дня йоги в Україні.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top